Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.

Posiadam glocka 17 spring firmy KWC zakupionego na militaria pare dni temu i chciał bym się dowiedzieć czy ktoś widział do nie go części tzn. chciałbym wymienić zamek na metal lub taki sam jak w oryginale by dać do odwzorowania w metalu oraz potrzebował bym mechanizm (nieznam dokładnej nazwy) gdzie znajduje się tłok i sprężyna napędzająca kulkę. Jeżeli nie tej firmy to mogą być zamienniki innych byle by pasowało.

Posted

Z krótkimi replikami sprężynowymi jest zwykle ten problem, że na rynku jest bardzo ograniczony dostęp do części do nich. Prawdopodobnie jedynym rozwiązaniem będzie znaleźć na forum w komisie używaną/uszkodzoną replikę i z niej wyjąć części.

Przy okazji prosiłbym, żebyś sprawdzał daty tematów, w których piszesz - 5 lat to chyba nowy rekord na forum. ;)

Pozdrawiam.

Posted

Właśnię zauważyłem braku dostępnych części do sprężyniaków lub ich znikomy dostęp.

To co chciałem zrobić czyli odlanie zamka w metalu jak i wymiana sprężyny na trochę silniejszą właśnie się robi i na tygodniu będe je mieć :icon_biggrin: więc ten temat też do zamknięcia.

Co do pisania w starych postach to było z przyzwyczajenia po prostu nigdy nie patrzyłem na innych forach bo tematy zawsze były ciągnięte aż do zamknięcia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...