Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Słyszałem ,że jeżeli mamy mały budżet , to shotgun jest dobrą repliką.

Którego shotguna do 100 złotych polecacie ??

A i co to są te szelsy , shels ?

No i czy shotgunem mamy przewagę nad tanimi replikami typu jakieś elektryki po 150 złoty ?

Posted (edited)

Wkładany jest od spodu, mniej więcej na wysokości okna wyrzutnika łusek. Patrząc z boku na replikę jest niewidoczny.

I zgadza się. Ta replika daje olbrzymią przewagę nad posiadaczami elektryków z plastikowym gearboxem.

Edited by LogaN
Posted

Wyczytałem też , że jest długa wersja , z kolbą. Wiecie może w którym sklepie znajdę AGM z kolbą?? Szukałem i nie znalazłem. Wszystkie Shotgun Short 003 [AGM] :(

Pozdrawiam!

Posted

Krakmani kiedyś sprzedawali obydwie wersje ale teraz long gdzieś im zniknął .

Ogólnie te dwie wersje różnią się tylko kolbą i można je przekładać między sobą [ jak dorwiesz kolbę od longa to możesz ją zamontować do shorta ]

Posted

Tego AGM najtaniej kupisz na Taiwangunie. Ewentualnie na allegro, przy dobrych wiatrach staniesz się posiadaczem jego za dość niską kwotę.

A jeśli chodzi o tego z kolbą, to zawsze możesz zadać pytanie pytanie do Krakmanów, albo do nich zadzwonić.

Pozdro :)

Posted

Tego AGM najtaniej kupisz na Taiwangunie. Ewentualnie na allegro, przy dobrych wiatrach staniesz się posiadaczem jego za dość niską kwotę.

A jeśli chodzi o tego z kolbą, to zawsze możesz zadać pytanie pytanie do Krakmanów, albo do nich zadzwonić.

Pozdro :)

Ojj na allegro nie wiem czy je tanio spotkasz !

Ostatnio były po 100 zł i po 50 do licytacji :hahaha:

a u krakmanów po 48 zł nowy :biggrin:

• 7 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...