Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ze zdobyciem duzego socoma manuala - powodzenia. Teraz nowy mod. 2004 wyszedl ale chyba tylko auto.

Tanto do gazu.

Gromowiec, na magii stali ci ewidzialem, wez poczytaj troche poradnikow tamtejszych, sam je k... po cos pisalem ;)

Posted

Te MODy sa niedoceniane bardzo. Mysle ze ich kretynski marketing jest temu winny - "absolute absence of fear" - co za osiol to wymyslil? :lol:

Ale tak to leza w lapie swietnie, pancerne, zerowy bladeplay [chocby taki Hornet...] ino niektore maja przekombinowany design i nieraz nie pasuja do niczego kompletnie. Ogolnie kolesie staraja sie robic jak najbardziej fighterskie noze w klimacie TACTICAL. Tylko na bogow Eternii, odpusc sobie wacpan tanto bo to ta ch... potrzebne jest a wadzi niemilosiernie.

Co do Microtecha to ja sam nie wiem co myslec, powiadaja, ze ostatnimi czasy znowu ladnie poprawili kontrole jakosci itd. a co za tym idzie ceny poszly w gore... Mimo to najgorszy customer service w branzy mnie odrzuca do dzis.

Co nie zmienia faktu, ze za socomem tesknie jak cholera... Ehhh rewelacja noz. Kiedys go sobie odkupie, a co 8)

Posted

Ja nie zapomnę swojego obcowania z Mark V Atack'iem. Duży, ciężki, drapieżny. Do normalnego użytku, dla przeciętnego "Kowalskiego" zupełnie zbyteczny. Mimo wszystko łom używany spokojnie do trudnych zadań.

Drugim nożem , już normalniejszy jeśli chodzi o nas ,przeciętniaków, to Razorback. Kiedyś go sobie kupię. Poręczny, o dobrej penetracji materiałow, zgrabny w ręce. Zdecydowanie polecam.

Mictoecha zostawiam "-holikom" ;]

Posted

aj gromek ty mi zawsze nie wierzysz :lol:

Teraz mądzrzejsi koledzy powiedzieli Ci to samo.

Zaiwestuj w jakis tańszy nóż jest tyle modeli na rynku gdzie nie placi sie az tak duzo na logo na głowni :Spyderco, BM, CRKT, Gerber.

Właśnie z BM może bys cos poszukał?

Kup AFCK albo 710

Posted

Dzikki ten razorback to w sumie czesto objezdzany jest - glownie o to, ze to taki szpikulec, ktory nie nadaje sie do niczego innego jak do wbijania. Kumpel jeden Razorbacka zlamal... I to wcale nie abusujac go jakos, po prostu pekla glownia w polowie... Delikatny skurwiel. A tego Ataca to bym chetni eobmacal, oj tak.

Gromek a po co ci w ogole ten noz? Tzn. do czego masz zamiar go uzywac? Tylko prosze, nie mow, ze do obrony bo nie zdzierze... 8)

Posted

Cynik mam w planie kupic jakis noz skladany i nie chce kupic jakiego badziewia i ze wszystkich firmy ktore znalazlem najbardziej ''spodobaly'' mi sie ''MOD'' , ''Microtech''a z tego co wiem to te firmy nie prodokuja jakiegos h..stwa.Chce miec noz zajebiscie zajebisty:D:D:D:D taki ktorym moge zbobic wszystko , wszedzie i w kazdych warunkach.:):):):)Pozdrawiam x2

Posted

Ja jestem skromniejszy... chciałbym w ogóle coś, czym można by zrobić wszystko, wszędzie i w każdych warunkach. Niekoniecznie nóż ;)

Nie mogłem się powstrzymać ;P

A poważnie, to nie myślałeś o Extrema Ratio?