Largo-W Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Witam, Muszę zakupić jakiś pokrowiec na karabin, a że mój egzemplarz jak powiedział dexter jest dosyć długi ( ok. 140cm ) potrzebuje jakiś długi pokrowiec, choć zdaje sobie sprawę, że nie znajdę tak długiego. Na początek znalazłem ten: Pokrowiec na wiatrówkę PREMIUM z grubą gąbką Są inne na SpecShop'ie, ale z Tarcza.pl biorę także lunetę, dlatego szukam w tym sklepie :-) Jeżeli macie jakieś inne uwagi, to z chęcią ich wysłucham. Quote
OFF Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Może skocz do jakiegoś wędkarskiego i poszukaj takiego pokrowca na wędki ;) Quote
KapitanBomba04 Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 Albo jak w "Desperado" pokombinuj z pokrowcem na gitarę/bas...Sporo tam jeszcze upchniesz :happy: Quote
Guest (ID:6452) Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 http://madonion.eu/Pokrowiec_dlugi_na_karabin_135_cm_p580.html Quote
Bart_Forrester Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 Szukaj w pokrowcach na czarnoprochowce. Sam mam w domu 5 pokrowców podobnej długości. Quote
Largo-W Posted March 17, 2011 Author Report Posted March 17, 2011 Dzięki Panowie za odpowiedzi. Kiedyś rozmawiałem z dexterem na ten temat i ten pokrowiec co dał jest w sumie OK. A do sklepu mam niedaleko to obejrzę, także dzięki za opinie, ale prawdopodobnie wybiorę ten od MadOnion'ów :-) Quote
Recommended Posts