Elektrycerz Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Odkopuję, bo sam mam ten sam problem a prawie wszystkie linki już dawno temu wygasły. Poszukuję dwójnogu do SWD GFC/A&K, oczywiście montowanego na korpusie bo podobno jak jest na lufie to złe rzeczy z nią robi. Najlepiej żeby nie był zbyt drogi (poniżej 150zł byłoby dobrą ceną) i dał się łatwo zamontować bez konieczności wiercenia, cięcia, piłowania i w ogóle majsterkowania. Z góry dziękuję za odpowiedzi Quote
grzesio93 Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Odkopuję, bo sam mam ten sam problem a prawie wszystkie linki już dawno temu wygasły. Poszukuję dwójnogu do SWD GFC/A&K, oczywiście montowanego na korpusie bo podobno jak jest na lufie to złe rzeczy z nią robi. Najlepiej żeby nie był zbyt drogi (poniżej 150zł byłoby dobrą ceną) i dał się łatwo zamontować bez konieczności wiercenia, cięcia, piłowania i w ogóle majsterkowania. Z góry dziękuję za odpowiedzi http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=2299 Quote
Elektrycerz Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Juz go w sumie dawno temu znalazlem, ale nie podoba mi sie w nim ta blaszka przytrzymujaca nozki po zlozeniu. No ale zgaduje ze innych w takim razie nie ma Quote
Recommended Posts