Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

ehhh , a mógłbyś mi wyszukać na taiwanie jakiś dwójnóg , bo SWD mam od niedawna wcześniej miałem M4 i pytam się jak głupi o wszystko ^^

Posted

Chyba będziesz musiał zamówić ten ze specshopu, na Taiwanie nie ma obecnie żadnego dwójnogu, który by pasował. :)

Swoją drogą to drewna przy odrobinie zdolności manualnych możesz zrobić sam, w temacie poświęconemu Twojej replice powinieneś znaleźć wszystkie niezbędne wymiary.

Posted

Ehhh , nie mam czasu na takie coś , wolę jednak zamówić ( nie żebym burżujem był) . No cóż , nie lubię zamawiać z kilku sklepów jednocześnie ale zamówię wszystko co bo akurat na taiwanie nie ma gumki HU której potrzebuje.

No nic , jeszcze raz dziękuję Wam za pomoc.

Pozdrawiam

Posted (edited)

Ja używam takiego rozwiązania (wszystko do dostania na Taiwangun):

http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_dwojnogi/teleskopowy_dwojnog_na_szyne_r_i_s_a_c_m-767.html

http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_montaze_szyny_montazowe/montaz_do_latarki_i_lasera_na_lufe_p_j-927.html

+ przesyłka i za niecałe 100 złotych masz dwójnóg z montażem, który pasuje na SWD :).

Edited by LogaN
Posted

O też fajne rozwiązanie :) Przyda się zapewne. Pytanie do wyjadaczy , macie może jakiś filmik ,foty jak wymienić lufę na precke w SWD i gumkę HU ??

Posted (edited)

Ja mam oryginalny od dwujnug z WP montowany na taki bolec. Jeżeli będzie pasować to mogę ci go za 15zł opchnąć. Itak leźy i się kurzy.

:bialaflaga:

Tak trudno zrozumieć, że do SWD pasują tylko dwójnogi mocowane na lufie? (co w ostrym jest bez sensu, bo zwiększa rozrzut)

Naucz się szukać, pisać i używać PW.

Edited by wiciok
Posted

Ludzie, nie ma dwójnogu który nie pasuje do SWD. Zazwyczaj trzeba coś wiercić czy piłować ale nawet w VSR trzeba. To, że nie ma przelotki do zawieszenia nie znaczy, że dwójnóg nie pasuje.

Zastanówcie się raczej nie nad tym czy dwójnóg X czy Y pasuje tylko czy jest dobry i wygodny. Bo większość pokazanych tu- nie są.