you-dash Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Kałachy cymy (słabsze wersje dostaniesz nowe, lepsze- używane), M4 JG 3 gen co najmniej, G36 JG, M14 Cymy też podobno nie jest złe, ale nigdy nie miałem więc nie będę pisał, że na 100% tak jest. Quote
patryk97 Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 mp5-tki cymy giety cymy steyr'y jg hk 416 jg sig sg jg Quote
hokager Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 mp5-tki cymy giety cymy steyr'y jg hk 416 jg sig sg jg Powiedz mi gdzie ja znajdę cymę do 500 zł ?? Chodzi ci zapewne o cm027 wiele ludzi ją odradza więc ja też Gdzie ty znajdziesz Gietkę z cymy do 5 stów ?? Replika co dopiero wyszła na rynek a ty już chcesz używek szukać :bialaflaga: Steyr z JG nawet w sklepach nie ma H&K 416 JG też nie ma w sklepach Sig Sg JG nie ma już od dawna Nie lubię jak zielony doradzają zielonym Za nim coś patryk napiszesz pomyśl :zastanawia: Quote
Recommended Posts