Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"wg mnie lepiej by było bez beretów na głowach :) Ew. czapki, kapelusze, jakieś hałerki. "

Berety nie mają godła i oznaczeń rangi (chyba ,że nie dowidziałem) więc czemu nie.

Posted

berety po 2zł do fotek i filmów :P

co do samego zastosowania beretów w boju to czemu nie, jedynie kolor może psuć kamuflaż ale mamy dość widoczną naszywkę http://wmasg.pl/pl/team/show/73618 i nie mamy większych problemów, wręcz przeciwnie łatwiej się rozpoznać

co do samych beretów to zielone się sprawdzają,

Napoleon raczej nie, choć w naszych planach na przyszłość jest miuzikal, ciężko ocenić czy uda się zrealizować choć powstają pierwsze zwrotki :D

Najbliższy odcinek chcemy poświęcić Lansowaniu się w Airsofcie :)

Posted

Najbliższy odcinek chcemy poświęcić Lansowaniu się w Airsofcie :)

Ooo... mam nadzieję, że dobrze odzwierciedlicie chodzących snobów w tym pięknym sporcie :)

Posted

Przed chwilą właśnie je znalazłem wpisując "wielka bitwa asg" na youtubie i oglądnąłem większość z nich, a teraz wchodzę na MWMASG a tu pierwszy post w dziale to wasze filmiki xD

Jedną rzeczą która mi się podoba najbardziej w nich to praca kamery, jest po prostu genialna :D no i jeszcze moja rodzina pochodzi z Dąbrowy Górniczej to ogląda mi się jeszcze ciekawiej :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

świetna realizacja, genialne efekty, bardzo dobra muzyka

tylko pointa jakaś słaba :/

lans mi osobiście kojarzy się z noszeniem na strzelankę rzeczy o wątpliwej przydatności np: replik noktowizorów w dzień, bieganie w UCP po lesie, noszenie granatników bez granatów.....a u was jedynym elementem jest ta druga replika ;) u gościa z m249. Lansiarze często tez nie potrafią się dobrze obslugiwać tym co mają ;) Po prostu myślałem że jakoś inaczej podejdziecie do tematu.....

ahhh i niestety nie rozumiem co ten gościu na końcu mówi :/

Posted

IMO powinno się zakończyć kwestią lanserów 30s po wejściu do gry "Ała dostałem" :biggrin:

Fajnie zrobione, szczególnie technicznie coraz lepiej, z odcinka na odcinek przyjemniej się ogląda :maniak_OK:

Posted

Gdyby na końcu padło "Ała dostałem" było by banalne, sorry musimy trzymać poziom :P

A tak swoją drogą jako over 9000 czasem się zastanawiam po co to wszystko, wątpliwie przydatny sprzęt ale któż nie czeka do niedzieli żeby móc się trochę polansować :D reszta chodzi na akcje tylko z repliką i okularami