Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M4 po tuningu od Classic Army - czy warto?

Recommended Posts

Posted

Hej,

chciałem zapytać o opinie tych, którzy mają / mieli / znają tą replikę z CA, czy warto kupić coś takiego - http://allegro.pl/m4-ris-ca-tuning-full-zestaw-okazja-i1391705687.html

Wizualnie to totalnie mój "lider" wśród replik M4 (RISy, długa lufa, stała kolba i trochę stuffu na górze), rączkę taktyczną jedynie bym sobie podarowałem, ale zastanawiam się jak z technikaliami w CA sprawy się mają na takim osprzęcie? Zestaw wydaje się być dość bogaty i ma fajną walizkę, ale jestem ciekawy jak taki CA po tuningu może się mieć do stockowego G&P? Ma ktoś porównanie? Wiem, że to jest używka i jak to z używanym sprzętem może być OK, a może być nieciekawie, jednak należę do zwolenników kilku letniego Volkswagena (jeśli jest sprawny), niż nowego Chevroleta Aveo :)

Będę wdzięczny za jakąś opinię fachowców.

Hang

Posted

z tego co sie nauczylem na forach "przepłaciłeś, słabią mnie tacy ludzie co kupują taki sprzęt na allegro a po miesiącu im nie chodzi" etc. etc. :)

Posted

z tego co sie nauczylem na forach "przepłaciłeś, słabią mnie tacy ludzie co kupują taki sprzęt na allegro a po miesiącu im nie chodzi" etc. etc. :)

To jak się "naczytałeś" to nie udzielaj się jeśli nie masz bladego pojęcia o tym.

Myślę, że replika warta ceny. Dobre części wewnętrzne, o ile wierzyć opisowi. Niby te 2 lata ma, ale dużo części wymieniono. Jeśli nie chcesz ryzykować to kup nowe G&P z ASGShopu. Ja osobiście bym brał.

Posted

Dziękuję za opinię.

To jak się "naczytałeś" to nie udzielaj się jeśli nie masz bladego pojęcia o tym.

Myślę, że replika warta ceny. Dobre części wewnętrzne, o ile wierzyć opisowi. Niby te 2 lata ma, ale dużo części wymieniono. Jeśli nie chcesz ryzykować to kup nowe G&P z ASGShopu. Ja osobiście bym brał.

Posted

Ja bym brał tego CA. Bardzo dobre części i osiągi (o ile opis jest prawdziwy), sporo było w niego włożone kasy. Widać, że jest zadbana (przynajmniej z zew.) i po tych dwóch latach użytkowania ma lekkie rysy i obtarcia, które moim zdaniem upiększają replike i dodają jej charaktery ;)

Posted

Dziękuję również!

Ja bym brał tego CA. Bardzo dobre części i osiągi (o ile opis jest prawdziwy), sporo było w niego włożone kasy. Widać, że jest zadbana (przynajmniej z zew.) i po tych dwóch latach użytkowania ma lekkie rysy i obtarcia, które moim zdaniem upiększają replike i dodają jej charaktery ;)