Kaylo Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Cześć, chcę kupić ASG (nie ważne co, to nie jest tematem), ale nie bardzo wiem gdzie. Tu i na kilku innych forach czytałem opinie różnych sklepów i przydałaby się pomoc w wybraniu któregoś. Czytałem m. in. o tajwangunie, tanich militariach, air soft extreme (czy jakoś tak), rebelii, ballisticu. Podpowiecie, który (niekoniecznie wymieniony) zapewnia sprzęt dobrej jakości, porządną obsługę. gwarancję i dobrą cenę (300 - 400zł)? Quote
wiciok Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Nie wiedząc, co chcesz kupić, nie podpowiemy gdzie najlepiej to zrobić. A o sklepach masz cały dział na forum: http://forum.wmasg.pl/index.php?/forum/268-opinie/ Dobre sklepy to między innymi: taiwangun zbrojownia specshop Oczywiście są także inne dobre sklepy, ale raczej oferują produkty nie z tej klasy cenowej. Quote
Kaylo Posted March 4, 2011 Author Report Posted March 4, 2011 Dzięki, a co do tego linku to już przeglądałem. Chciałem to wszystko podsumować. Quote
SnajperSWD Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Ja polecam TAIWANGUN i ZBROJOWNIE mają sporo broni i innych dodatków a w dodatku masz doskonały kontakt i szybką wysyłke Quote
Recommended Posts