Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Polecamy poczytać tematy o replikach, jeśli nie jesteś pewny wyboru.

A co musisz dokupić, zastanówmy się... hmmm...

Gogle/okulary?

Kulki?

Akumulator i ładowarkę?

GrennGas?

Jakiś mundurek?

koniecznie butki?

Jakieś opo?

Nakolanniki i rękawiczki?

Wystarczy pomyśleć i wszystko jak na tacy masz podane ;-).

Guest HapTI
Posted

I jak na start to lepiej kup sobie tańszą replikę i zobacz, czy AS Ci odpowiada ;) Za mundur i inne potrzebne rzeczy trochę Ci wyjdzie (jak chcesz nowe to: mundur ~250zł, gogle 180, akumulator 100, ładowarka 100, green gas 40, kulki 30, buty 200, rękawiczki i nakolanniki 100 = 1000zł. Do tego jakaś kamizelka taktyczna/chińczyk. magazynki? dużo wchodzi)

Posted

Podłącze się pod temat dobre to bedzie na pistolet jest to cyma a to podobno dobry producent.Chodzi mi o to:

http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-62-DESERT-EAGLE-CM-018A2-HOP-UP-BLOWBACK.html#projector_components_hidding

Sklep sobie odpuść wiele ludzi ma z nim problem,teraz na forum ludzie składają pozew zbiorczy przeciwko sklepowi.

Replika tak samo odpuść plastikowe bebechy rozpadną się po ok 1000 kulek.

:google: Nie boli,wszystko na forum pisze wystarczy poszukać

Posted

Sklep sobie odpuść wiele ludzi ma z nim problem,teraz na forum ludzie składają pozew zbiorczy przeciwko sklepowi.

Replika tak samo odpuść plastikowe bebechy rozpadną się po ok 1000 kulek.

:google: Nie boli,wszystko na forum pisze wystarczy poszukać

1000? i tak przesadziłes ;P

jak komuś wystarczy zasięg 5-10m i zerowa żywotnośc to możesz brac -.-

btw, blow back cholernie łatwo uszkodzic, dodatkowo nie można ciągnąc za zamek, to powoduje automatyczny rozpad repliki.

Posted

I jak na start to lepiej kup sobie tańszą replikę i zobacz, czy AS Ci odpowiada ;) Za mundur i inne potrzebne rzeczy trochę Ci wyjdzie (jak chcesz nowe to: mundur ~250zł, gogle 180, akumulator 100, ładowarka 100, green gas 40, kulki 30, buty 200, rękawiczki i nakolanniki 100 = 1000zł. Do tego jakaś kamizelka taktyczna/chińczyk. magazynki? dużo wchodzi)

Po co głupio radzisz? Chce na start wziąć coś konkretnego to niech bierze. Ja mu tylko uświadomiłem, że to początek wydatków, a chyba sam sobie potrafi podsumować?

Posted

@Tuksiak

Dzieki za rady ubiur mam juz skompletowany bardziej chodzilo mi o takie zeczy jak Akumulator, ładowarkę, GrennGas ;)

mundur, buty, okulary itd juz mam ;)

Ale jak możecie polecić cos lepszego niz to co podalem to prosze 1500 zl to pieniedze jakie chce wydac na karabin i pistolet a na reszte napewno znajde kase ;)

Ogolnie chodzi mi oto ze nie chce kupic czegos co fajnie wyglada tylko cos co jest dobre i nie rozwali sie po kilku razach a pytam sie dlatego bo na forum napewno jest wiele ludzi co sie bardziej zna niz ja i sprawdzili troche wiecej sprzetu ;)

Dzieki wszystkim za rady pozdrawiam ;)