miler9 Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Witam Kiedy strzelam z klocka jest problem- załadowany mag oddaje strzał 3 może 4 zamek jest dopołowy cofnięty ,lub jest spuszczany gaz z maga .Mag jest nowy i stary też tak samo chodzi . Może jest problem w zębie wypychający zawór góry w magu Pomocy Quote
miler9 Posted March 3, 2011 Author Report Posted March 3, 2011 Wiesz raczej wydaje mi się że coś jest nie tak z zębem który odpowiada za(kwadratowy bolec) który wciska sie powod.wypuszczenie gazu ,na nowym magu to samo .Pamiętam że używałem grn gazu krakmana i śmigał,teraz używam umarexa gazu z olejemmoże to.Już sam niewiem Quote
Traker Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Albo masz syfona. Zamek nie cofa się do końca i spuszcza gaz z maga? Quote
miler9 Posted March 8, 2011 Author Report Posted March 8, 2011 Może chodzi o gas,kupowłem od krakmana i było oki ale kiedy kupiłem umarexa z silikonem d...pa. Wiesz oddaje 3 strzały i zamek chodzi jak by kończył się gas z maga. Tylko mag jest nowy. Quote
Grabekk Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 już to chyba z tego co pamiętam było .. poszukaj na forum . Quote
Recommended Posts