Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

W końcu miałem warunki i kulki by przestrzelać replikę po serwisie. Założony został mosfet i Bore Up. Jeśli chodzi o mosfet - zobaczy się za jakiś czas gdy będzie miał swój przebieg. Bore Up - wszystko w porządku, FPS w graniach 500 tak jak chciałem, replika przechronowana tak jak prosiłem, wszystko pięknie ładnie, jestem usatysfakcjonowany po raz kolejny. Polecam! :)

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamówiłem Turnigy nano-tech 1200mAh 3S 25~50C Lipo AIRSOFT Pack - trójdzielna, i zdrowo namęczyłem się by zmieścić ją w replice, dopiero dziś łaskawie spojrzałem na jej oznaczenia i okazało się, że przysłali mi nie to co mieli... bowiem dostałem tańszą o 11zł (i dłuższą) turnigy nano-tech 1200mAh 3S 15~25c...

Posted

Zamówiłem Turnigy nano-tech 1200mAh 3S 25~50C Lipo AIRSOFT Pack - trójdzielna, i zdrowo namęczyłem się by zmieścić ją w replice, dopiero dziś łaskawie spojrzałem na jej oznaczenia i okazało się, że przysłali mi nie to co mieli... bowiem dostałem tańszą o 11zł (i dłuższą) turnigy nano-tech 1200mAh 3S 15~25c...

Rozumiem, że można być niezadowolonym ale otrzymał Pan baterię 19go o 12:08, rozumiem że przez cały dzień próbował Pan ją upchać do repliki i nie zorientował się Pan że zaszła pomyłka. Mało tego. Wczoraj o 16:56 napisał nam Pan maila że zaszła pomyłka. Prawidłowo. Jednak 12 minut później pojawia się post na WMASG.

Nie prowadzi się tutaj pamiętnika... "zjadłem obiad, dałem sobie spokój z repliką i obsmaruję ich na forum a po pół roku dopiszę że mi łaskawie baterię wymienili"... opinie logicznie rzecz ujmując wystawia się po zakończeniu transakcji, a ponieważ złożył Pan reklamację, takowa nie została zakończona.

Posiadamy baterię, którą Pan zamówił w 5 sztukach (już 4) na stanie. Ba... czeka na odbiór przez kuriera aby na nasz koszt dostarczyć ją do Pana i odebrać tą nieodpowiednią, aby nie daj Boże nie tracił Pan czasu idąc na pocztę.

Rozumiem, że od każdego sklepu wymaga się niewiadomo jakiej precyzji no i żeby paczka doszła jeszcze tego samego dnia. I choć nie każdy zdaje sobie sprawę jak to wygląda po naszej stronie, pomyłki się zdarzają. Posiadamy obecnie 29 rodzajów akumulatorów turnigy i przy natłoku zamówień i presji wywieranej przez upływający czas aby Wasze zamówienia dotarły jeszcze ciepłe, może zajść pomyłka. Ale bądźmy ludźmi.

No i skoro sam Pan osądza, że wysłaliśmy to co mieliśmy, proszę odstąpić od umowy skoro produkt nie spełnia oczekiwań.

Czy nadal chce Pan baterie wymienić?

Posted

Spokojnie, nie zamierzam was osądzać i jak najbardziej miałem zamiar napisać tutaj po rozwiązaniu całej sytuacji. Rozumiem jaki jest obecny okres i że macie istny kociokwik. Nie widzę potrzeby wymiany baterii, ta jest wystarczająco mocna dla mojej repliki (co za tym idzie jestem w pełni zadowolony). Czy istnieje możliwość bym wrzucił wam zdjęcie tej, którą dostałem i zwrotu mi różnicy w cenie?

• 4 weeks later...
Posted

Ponarzekam, że pracownicy nie czytają maili. Wcale.

Ale na szczęście telefony odbierają i jak już się zadzwoni to sprawnie wszystko realizują. Więc do Cytadeli maili nie wysyłamy tylko dzwonimy.

• 2 months later...
Posted

Kilkumiesięczny zastój w temacie, niektórzy mogą się martwić, że ze sklepem coś nie tak, że się wiele zmieniło i boją się zamawiać. Przychodzę więc tutaj z dobrą nowiną - sklep jak najbardziej godny polecenia. Kontakt telefoniczny - cud miód malina. Kontakt e-mail - wystarczy poczekać. Realizacja zamówienia - błyskawiczna. Zabezpieczenie przesyłki i ogólny całokształt - ocena celująca z plusem :)

• 2 weeks later...
Posted

Sklepik ma się bardzo dobrze i polecam. Przyszedłem do sklepu, kupiłem, wróciłem do domu, część nie pasuje, przyszedłem do sklepu, od ręki zwróciłem towar i otrzymałem pieniążki. Bardzo dobre podejście :)

Posted

Kupiłem zaś coś u nich i o dziwo doszło :D. Co prawda doszedł ale po tygodniu i tu nie wina poczty tylko chłopaków że się ociągali lecz w końcu towar doszedł :). Za to dam im plusa że w końcu paczki dochodzą :D.

Posted

Kolejne zamówienie po dłuższym czasie i kolejny plus. Paczka przyszła, wszystko się zgadza, jak czegoś nie ma to dzwonią i informują o stanie zamówienia. Wszystko ładnie zabezpieczone, nic nie miało prawa ulec uszkodzeniu. Polecam.

• 2 weeks later...
Posted

Kilka zamówień (oczywiście na plus) i rzadkie towary na stanie. Naprawdę polecam.

Dodatkowo przy jednym zamówieniu otrzymałem gratisowo katalog TT na 2013r. ;)

Posted

Dostałem paczkę,wszystko OK.

Jedno mnie rozbawiło...na fakturze był napis że dostali wadliwą partię i pieniądze są umieszczone w woreczku w paczce.... trochę to nieumyślne zachowanie.

generalnie 4 będzie dobra oceną.

• 4 weeks later...
Posted

Ktoś coś słyszał o wspólnych zakupach internetowych z rabatem? Tomek mi coś wspomniał, że jest jakiś wygenerowany kod zniżkowy dla zamówień w necie z odbiorem osobistym...

Pzdr

Posted (edited)

Nie posiadamy w tym momencie żadnych kodów rabatowych. Nie ukrywamy że pracujemy nad programem lojalnościowym i rabatami indywidualnymi ale jak mówię nic nie wiemy o kodach na zamówienia zbiorowe.

Jednocześnie, w związku z tysiącem zapytań o dostępność, chcielibyśmy poinformować wszystkich że stany na stronie internetowej są w 99% zgodne ze stanem naszego magazynu w sklepie stacjonarnym.

Edited by CYTADELAASG
  • 1 month later...
Posted

Pierwszy raz u nich zamawiałem i jestem zadowolony (z wyłączeniem strzykawki, bo to jest katastrofa).

Polecam.

P.S. Ciekaw jestem, kto zawalił sprawę z formą wysyłki.

Posted

Kolejne zakupy , kolejne plusy chłopaki łapią- do pełni szczęścia przydałby się jakiś program lojalnosciowy, bo praktycznie od jakiegoś roku tylko u nich kupuje , a bonusów brak :P.

Posted

Jako nowicjusz docenic musze cierpliwosc w odpowiadaniu na malo inteligentne pytania.

Chcialem kupic kulki. Dostalem pytanie o to jaka mam replike, a potem odradzono mi te ktore upatrzylem. Zaproponowano inne. PIEKNIE!

Zapytalem o zawieszenie to dostalem taki wyklad na temat rodzajow, uzytecznoaci i dopasowaniu do konkretnych modeli i sytuacji, ze jestem teraz "spec od zawieszen" ;-)

Najbardziej w sklepie podoba mi sie jadnak to ze maja ogolnie patrzac najlepsze ceny. Zauwazcie ze nie ma u nich nigdy "Mega Promocji" z cyklu zielona gumka G&G- przecena z 60 pln na 30!!!

Panowie po prostu sa szczerzy i nie mydla oczu.

Stoje z boku i bije brawo za caloksztalt. Wroce tam na pewno.

Posted

Szczerze polecam chłopaki dają radę i wysyłka hiper szybka.

Etapy realizacji

11.07.2014 14:26 Złożenie zamówienia 11.07.2014 14:29 Stworzenie faktury i wydania 11.07.2014 14:43

Wysłanie paczki

Naprawdę są szybcy :maniak_luzik:

• 1 month later...
Posted

Kolejne zamówienie kolejny plus. Paczka przyszła, wszystko się zgadza. Wszystko ładnie zabezpieczone, nic nie miało prawa ulec uszkodzeniu.

Polecam Oti :maniak_luzik: