Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha! Dobre! I Mendi szans nie ma...no że chyba zje draża.

Ponoć można mancrafta podłączyć pod gazociąg. :P Ale wtedy będzie zależny od Rosji... co z SWD wydaje się nawet "jako-taką" perspektywą.

Reasumując potrzebujemy kilku czarnoskórych by móc naciągnąć naszego springa, ale jesteśmy uniezależnieni od dostaw gazu.

Posted

Mendi, mendi, mendi.. Co to za kolo? Czy ktoś go widział?! :maniak_jezyk2:

Pozdrawiam,

Lambert

Widzę, że wam się mocno nudzi. To raz.

Dwa - obecny reg nie pozwala u mnie na wykręcenie powyżej 720fps, a i to nie ma sensu, zwykle jade na 11-12bar i 600fps.

Trzy - mam remont na głowie i nie mam czasu na duperele, sami se gildie róbcie. A Mikadorusa weźcie na kosonosa, albo SHamotha - na mamuta :D

Posted

...zważywszy że idą zimne dni i panie mogą i zapewne będą się przytulać to zakładam że w marcu kilku z was będzie raczej biegać po północy na najbliższą stację benzynową za śledziami i czekoladą niż po lasach z repliką ;)

A tak poważnie to nie wiem jak u was ale u mnie sytuacja wygląda tak że mam same sprawy ważne i ważniejsze niż własne. W ogóle cud że udało mi się między robotą a domem dorwać kulki i powysyłać ludziskom ;)

Konwersja MC od czasu noworocznej promocji leży gdzieś przepakowana z 3 pudelek w 1 a do wiosełka też wieki nie zaglądałem.

Jeszcze Gloom coś przebąkiwał że ma wiotką rurkę i żeby mu zapodać ruską viagrę, jak ktoś nie wie to 10" gwóźdź wetknięty w prącie i magnes neodymowy na czole, ale póki co zastanawia się nad tą metodą i nawet draże straighta chyba go nie przekonują ;)

Poza tym co wy tak kombinujecie z tym naciąganiem, bierzecie ze schroniska jakiegoś młodego narwanego wilczka, przywiązujecie do suwadła i w odpowiednim momencie rzucacie za siebie piłeczkę :D