Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

W sumie, to może Lambert podjadę do Ciebie kiedyś i pozwoliłbyś obfotografować i pomierzyć co trzeba w PSG, to wtedy czemu nie jakby był ktoś chętny to mogę zrobić... W sumie to jestem w stanie podjąć się wykonania każdej repliki ; )

Edited by Tomaszek123
Posted

Lambert:

Kieruję się cudzią opinią jeśli mam kupić gnata o którym nic nie wiem i czeka mnie wywalenie grubych $$$ na tunning i przyszłe naprawy :D.

Jest fajna, to ja wiem, że jest. Ale ja bym chciał, żeby jeszcze była niezawodna :D. Skoro taka fajna to czemu dekoracja? :P

Sushi:

Za te risy na PSG karą powinna być kastracja, żeby się takie pomysły z genami nie przenosiły na dalsze pokolenia.

Posted

Te risy to akurat jedno co mi w tamtej akurat nie pasuje, bardziej mi się podoba ten szeroki chwyt. Już pomysł na nią mam. A w mojej M40 jak już kulki daleko posyła, to znowu problem z podwójną kulką... Chyba jednak zmienię komorę. Albo kupię VSR TM i tam wsadzę ten zawór :).

Posted

Lambert uważaj by nikt ci nie wyniósł z domu tego cuda zwącego się PSG-1 :) Jej zawsze mi się ono marzyło. Czemu ich już nie tworzą czemuuuuu. Za jakie grzechy :)