Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Zobacz, Mendi, jak to się wiarze, za płotem, wydaje, że wszystko wiedzą..

Załatw mu może miejsce u Was, na oddziale - do wariatkowa i tak trafi.

Po naszym, pozostała by mu, co najwyżej, trwała ondujacja.

Ale u Was.. Oj, Pani Marzenka, by mu rurę odetkała! :maniak_luzik:

Pozdrawiam,

Lambert

• 4 weeks later...
  • Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Yup to bbtestery z kawałków edgi 5,98mm, bodajże 8 sztuk tego wyszło, trzeba by SHamothowych paluchów pytać.

Mam jedną sztukę, używam i sobie chwalę.

• 2 weeks later...
Posted

Dzień Dobry Panowie,

Uprzejmie proszę o radę. Czy ktoś z Was robił samodzielnie TDC w komorze PDI? Bardzo trudne to jest do zrobienia?

Łatwe. Tylko wymierz sobie to ładnie, gdzie wypadają ramiona do regulacji HU.

Posted

1. To jest hajdpark, nie techcenter.

2. j/w

Pytam kolegów po fachu, po prostu czy robili i sprawiało im to trudność. Nie poruszam tematu, który wskazywałby o pomoc techniczną, więc nie trafiłem źle. Nie masz nic więcej do powiedzenia, to proszę o darowanie sobie takich uwag.

Łatwe. Tylko wymierz sobie to ładnie, gdzie wypadają ramiona do regulacji HU.

No właśnie mi się przypomniało, że kiedyś to robiłeś. A nie świadczysz takiej usługi odpłatnie? Ja nie mam odpowiednich narzędzi i warunków (oraz zdolności manualnych) do takiego cudowania. A wiem, że nie jesteś w fachu snajperskim pierwszy lepszy.

Powiem Wam, że Japończycy mieli naprawdę bujną wyobraźnię. Niestety jedyną alternatywą jest komora ASP, o której nie słyszałem nic dobrego.

Posted

Kolegów po jakim fachu? :icon_lol:

Jeśli wiesz co to tdc, to wiesz co trzeba zrobić, czy jest to trudne czy łatwe to zależy wyłącznie od Twoich umiejętności, a jeśli szukasz kogoś kto to zrobi dla Ciebie za pieniądze, masz stosowny do tego dział, albo szybciej, lepiej (zdecydowanie nie taniej) napisz do Dextera.

Posted

Wplećcie w to jeszcze dupę Maryni, przynajmniej zgodnie z topickiem będzie... no chyba, że to też zahaczy o handel i sutenerstwo.

Koniec świata, ludzie sami walczą o poprawność hydeparku...

Posted (edited)

Kolegów po jakim fachu? :icon_lol:

Jeśli wiesz co to tdc, to wiesz co trzeba zrobić, czy jest to trudne czy łatwe to zależy wyłącznie od Twoich umiejętności, a jeśli szukasz kogoś kto to zrobi dla Ciebie za pieniądze, masz stosowny do tego dział, albo szybciej, lepiej (zdecydowanie nie taniej) napisz do Dextera.

Tak, kolegów po fachu :icon_smile: Nie obrażając nikogo spoza środowiska ASG, mogę śmiało napisać, że kolegów snajperów :icon_biggrin:

No właśnie mam problem z narzędziami i warsztatem. Dopóki się swojego nie dorobię, to nie mam za bardzo możliwości. Ale zdolności manualnych też nie mam na najwyższym poziomie. A jeszcze zrobić to tak pro, żeby to normalnie wyglądało, a nie ze śrubką na wierzchu to już w ogóle problem.

Kiedyś były filmiki na yt, ale ktoś pousuwał. A szkoda...

Kolega z Wawy to nie rozumie co się do Niego pisze... To nie ten dział, a teraz jeszcze wplatasz serwis i giełdę.

Jak masz jakieś kompleksy, to idź do specjalisty, a nie na forum airsoftowe.

A gdybym ja miał problem natury technicznej to bym o tym napisał w odpowiednim dziale, pisząc przy tym model komory, repliki oraz opisałbym problem. Chciałem TYLKO wiedzieć kto sam to robił i jaki problem mu to sprawiało. Tak trudno Ci to zrozumieć?

Wplećcie w to jeszcze dupę Maryni, przynajmniej zgodnie z topickiem będzie... no chyba, że to też zahaczy o handel i sutenerstwo.

Koniec świata, ludzie sami walczą o poprawność hydeparku...

Masz rację. Idąc tym tokiem rozumowania, to KAŻDY post się kwalifikuje pod inny dział.

:icon_evil:

Edited by Under B
Posted

COŚ TUTAJ MUSI BYĆ ŚWIĘTE, NAWET JAK TA ŚWIĘTOŚĆ JEST NICOŚCIĄ.

P.S. Awansik Mendi? :icon_wink:

Ale, że jaki awansik?

Masz rację. Idąc tym tokiem rozumowania, to KAŻDY post się kwalifikuje pod inny dział.

:icon_evil:

Ten temat to jest śmietnik, piszta co chceta.

Posted

Dziewczynki, czy spróbujemy (po raz 17-sty..) umówić się na wspólne snajpienie? :icon_wink:

Pozdrawiam,

Lambert

A masz jakieś nowe kiecki i błyszczyki?