Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ja nie wyrabiam z nimi.

Może, jak przestaną tyle ględzić i gdy zaczną wyglądać znów jak ludzie to się zmuszę..

A tak, to zalatuje green-peace'em. ;)

Dobrze, że przy okazji nie ratowali małych kaczuszek na autostradzie!

Pozdrawiam,

Lambert

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To, raczej byłoby niemożliwe.

Inna sprawa, że pluton ludzi zaangażowano by foka trafiła, w końcu.

Brakuje tylko łopoczącego sztandaru w tle.

I tych kaczuszek.. ;)

Pozdrawiam,

Lambert

Posted

Chłopy :D zacznę teraz temacik :D repliki nosicie na zawieszeniach czy bez ?:D zaciekawił mnie ten temacik a nie będę zaczynał nowego tematu bo wypowiedzą sie Panowie "taktyczni" co latają z jakimiś pochodnymi emek i ak .jak to jest u nas w snajperstwie ? ;)

Posted

Raczej.

Temat stary, do tego stopnia, że jakiś mod wyrzucił go do archiwum:

http://forum.wmasg.p...69-zawieszenie/

Pozdrawiam,

Lambert

Dokładnie i w zasadzie nic przełomowego nie wymyślono, zwłaszcza w temacie snajperek gdzie klasyką i standardem jest zwykły pas mocowany w 2 miejscach, tak że archiwalny temat jak najbardziej aktualny.

Posted

SWD od nich nie jest chyba takie złe, nie? W sensie, że od GFC.

W porównaniu do a&k to to gfgwd ma bebechy w innych kolorach i są one jakby mniej wytrzymałe, bo tłokowi łupie się zaczep, oraz mają wincyj śrubek trzymających tuleję lufy - czyli nadal nie trzyma. Moim zdaniem gfgwd jest gorsze od swd a&k czy koera.

Posted

Ciężko znaleźć jakieś konkretne informacje, a nie chcę też zakładać nowego tematu.

Jakie macie doświadczenia z lunetami PWS, Vortex i Bushnell?

PWS najtańsze, Vortexy mają fajną gwarancję, ale spotkałem informacje, że nie warte swojej ceny (przynajmniej biegówka), a Bushnelle najtrudniej dostępne i w Polszy nawet 2x droższe niż w USA.

Posted

W porównaniu do a&k to to gfgwd ma bebechy w innych kolorach i są one jakby mniej wytrzymałe, bo tłokowi łupie się zaczep, oraz mają wincyj śrubek trzymających tuleję lufy - czyli nadal nie trzyma. Moim zdaniem gfgwd jest gorsze od swd a&k czy koera.

Ale Ty mojego potrafiłeś doprowadzić do porządku, więc pomimo gorszej jakości od A&K, nie jest aż tak źle!

Posted

Ale Ty mojego potrafiłeś doprowadzić do porządku, więc pomimo gorszej jakości od A&K, nie jest aż tak źle!

Bo na stocku gfgwd jest gorsze, ale jak się zmieni tłok na niebieski i porządnie ustabilizuje lufę to będzie to śmigało tak jak poprawione a&k.

• 2 weeks later...
Posted

Nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale to jest goretex, pogranicznicy ci co w teren chodzą, od dłuższego czasu takie mają. Kumpel też takie coś czuchra, jeśli dobrze pamiętam, to ma tam polarową podpinkę.

Posted

Hmmm no wygląda właśnie jak goretex, krój nawet jak ten używany w wojsku. Ale chodzi mi bardziej i sam kamuflaż i jego kolorystykę. Wzór jak MC ale kolorystyka iście wuzetowska. Ma to jakąś nazwę?

Posted

Witam, ogarnąłem sobie okazyjnie M40A1 PPS i mam kilka pytań bo na forum o tym sucho a nuż ktoś coś kojarzy.

Spust jest 45 czy 90? Ponoć środek jest full stell (co w sumie jutro sprawdzę jak dojdzie) wytrzyma to m150? (w sumie i tak sam to posprawdzam z czasem, ale może ktoś coś jest wstanie powiedzieć)