Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Też masz problem - chlapnąć tej kijowy "woodland" czarnym sprejem i masz normalne m700...

Lufa w tym l96 jest IMO jak najbardziej normalna - tylko zdjęcie jest kijowe.

Edited by wiciok
  • Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Pozwolicie, że tak zapytam z ciekawości: podana w ogłoszeniu prędkość wylotowa jest w takiej konfiguracji w ogóle możliwa?

http://wmasg.pl/pl/consignment/show/131740

Hahahaha sąsiad mój :hahaha: myślę że to jest bardziej taki chwyt marketingowy w jego wykonaniu, tym bardziej że na tłok założył głowicę którą zerwałem ze stockowego tłoka od M24 i sprzedałem mu za 30zł. Z tą głowicą tłok latał w cylindrze jak żyd po pustyni :hahaha: Ale rozepchał ją zdaje się jakimś drutem :icon_eek2: więc może doszedł do 600fps.

Jeszcze tak przy okazji może zapytam. Kupować G&G G96 czy czekać na Tanakę (w polskim sklepie)? O ile pojawi się jakaś Tanaka do 1800zł :zastanawia:

Edited by jano92
Posted

W sumie... To możnaby. Ale wtedy konieczne będą też regulowane nóżki - te będą po prostu za krótkie.

Będę mieć czas, to się pobawię i oczywiście prześlę foty na forum.

Posted

Nie oszukujmy się - licencjat to sztuka dla sztuki, przepisujesz definicje na temat analizy ekonomicznej z książek, bo nikt Ci na więcej nie pozwala, tłumacząc że praca licencjacka to praca odtwórcza. Więc nawet motywacji nie ma by pisać, nic dziwnego że ruska broń jest ciekawsza :).

Posted

Promotor stwierdził, że ostateczny termin 11 bo później jedzie na wakacje, tydzień wcześniej trzeba oddać. A w analizie ekonomicznej akurat opisanie wszystkich wyliczeń i wskaźników to kwestia dwóch- trzech dni. A zaangażowanie studenta, w tym wypadku moje, w pisanie pracy jest takie samo jak wymagania uczelni oraz samego promotora, wielu ludzi kończy i oddaje prace na dwa tygodnie przed obroną, nie jestem przykładem lesera. A ktoś z was pisał licencjat? Jak to u was wyglądało?