Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Pytanie: która wersja jest wydajniejsza: CO2 czy GG?

Wydajniejsza w czym?

Iloci strzalow?

Szczerze to wychodzi tak samo...

Na Co2 max wystrzelisz 2 magazynki, na GG to samo, tylko ze z gorszym kopem.

Posted

Okazuje się, że niedługo mają się pojawić Emki z Open Boltem - lepiej zaczekać, czy też kupić później konwersje ?

Wydaje mi się, że nowsze wersje mogą być po prostu lepsze, mniej awaryjne...

Posted

Okazuje się, że niedługo mają się pojawić Emki z Open Boltem - lepiej zaczekać, czy też kupić później konwersje ?

Wydaje mi się, że nowsze wersje mogą być po prostu lepsze, mniej awaryjne...

Błagam! O to pytają się już wszyscy... W każdym temacie...

Tak lepsze, tak trzeba czekać 1-2 miesiące, tak celność lepsza, zasięg też...

Bardziej do strzelania niż do walenia w stodołę... :icon_confused:

Posted

Nie rozumiem ludzi którzy chcą kupić WA, jak już to się kupuje WOC'a. A co do suwadła to od ostrej które jest od 20 do 100 zł tańsze niż wersje "aesgejowe". Co do WE to czekać na OB. Nie wiem co wy macie do tych WOCów ;)

Posted

Hym. Widzę, że dużo osób krytykuje. No niestety muszę przyznać się do błędu, bo nawet jak sam teraz przeczytałem swoją wypowiedź, to się nieprzyjemnie wykrzywiłem. Czytając tematy o WE, albo zapamiętałem tylko pozytywne opinie (bo sam chciałem kupić i takie wypowiedzi chciałem przeczytać), albo nie czytałem uważnie. Może i to i to. Ale zwracam honor. Przynajmniej od razu ktoś sprostował i powiedział nie :) Zawsze pozytywnie na wszystko patrzę.

Co do samego tematu, zaczynam się ponownie zastanawiać nad WE, tym razem OB. Wiadomo, jaka będzie różnica w cenie (porównując do zwykłej wersji)? Chętnie bym coś pokombinował, jednak jak to będzie, dowiemy się dopiero po premierze ;)

• 5 months later...
Posted

Wiadomo dlaczego tylko w azji? Są jakies prawne przeszkody by repliki z oryginalnymi oznaczeniami colta sprzedawać w Europie? Niedawno chyba jeszcze widziałem w specshopie takie.