Crandall Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Witam! Coś mnie tknęło i zacząłem szukać po necie informacji o tej grze. Co się okazało?? Okazało się, że można ściągnąć za free z netu :) stąd moje pytanie: gra ktoś jeszcze?? Macie adresy jakichś fajnych serwerów?? Quote
Graven Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Z neta mozna wszystko sciagnac za free. Chyba ze masz na mysli to ze gra zostala udostepniona przez produceta za darmo, jak EA zrobilo z C&C: Tiberian Sun. http://www.gametracker.com/search/ut/ Pol minuty na guuglach? Pozdrawiam, G^. Quote
Crandall Posted February 27, 2011 Author Report Posted February 27, 2011 (edited) Chyba ze masz na mysli to ze gra zostala udostepniona przez produceta za darmo, jak EA zrobilo z C&C: Tiberian Sun Właśnie to mam na myśli. A co do szukania w google, nie miałem namyśli wszystkich serwerów jako takich. Chodziło mi raczej o takie jakie użytkownicy WMASG polecają. Również pozdrawiam! Edited February 27, 2011 by Crandall Quote
poldeck Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Ja jeszcze rok temu grałem. W sumie mógłbym spróbować znow swoich sił. Ale najpierw skończę giwery składać ;-) . Quote
ku_charz Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 piękna, genialna, na 345345435 godzin. Moja czołówka z max paynem Quote
Trapez Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 No bez przesady. Gra była świetna z długim singlem i przyjemnym klimatem. Pełen wypas na swoje czasy i mile wspominam jej przechodzenie. Ale żeby w nią jeszcze grać to by trzeba mieć niezłe zacięcie :) Quote
Graven Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Ale żeby w nią jeszcze grać to by trzeba mieć niezłe zacięcie :) Nie zgodze sie ze trzeba miec "zaciecie" - trzeba je poprostu kochac :D Nadal w usmiechem wracam do Dungeon Keepera I / II, Populousa 3 czy Quake 2. Bo to byly gry, kiedys nie liczyla sie grafika tylko grywalnosc... Szkoda ze teraz jest na odwrot "Grafika wgniata w fotel, fabuly nie ma, ocena 8/10" Pozdrawiam, G^. Quote
Recommended Posts