Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

W związku iż od dzisiaj jestem moderatorem również tego działu troszkę tutaj zamieszam!

Najbliższe dni (jak nie tygodnie sądząc po zaległościach jakie tu zastałem) będą mi schodziły na porządkowaniu tego bajzlu i wywalaniu przestarzałych śmieci ale później przyjrzę się zasadom tego działu i postaram się tu stworzyć miejsce do rozważań jakiego brakowało w "Karabinach Wyborowych" abyście mieli swój kącik dyskusyjny!

Wszelkie sugestie i inne pytanio- prośby można dopisywać w tym wątku który po zakończeniu "przebudowy" prawdopodobnie poleci albo jeśli będzie tu ruch to może go podkleję.

Pozdrawiam

Viper

Posted

Może mały offtop, ale popieram i gratuluję awansu Viper :) Wreszcie będziemy mieli porządek w "naszych" działach :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Posted

Porządki ? Przecież snajperów jak na lekarstwo :)

Sugeruję wszystkie nowe posty typu "mam 200 zł , jaką snajperkę wybrać" wrzucać do jakiegoś poddziału "dla zielonych" :D

Posted

Sugeruję wszystkie nowe posty typu "mam 200 zł , jaką snajperkę wybrać" wrzucać do jakiegoś poddziału "dla zielonych" :D

Po to jest przyklejony temat "Snajperka za xxx zł" zeby unikac takich postow.

Pozdrawiam, G^.

• 2 weeks later...
Posted

Na brak zajęć nie narzekam :happy: ale lubię oba te działy i chciałem coś zrobić aby lepiej wyglądały bo się bałagan robił w tym pod-forum.

Na razie panuje nad nerwami ale zacząłem się zastanawiać czy ten snajperski HP to dobry pomysł bo się tam małe wojenki odbywają :dry: ale to w zasadzie jedyny wątek w którym coś się dzieje... :wink:

Wychodzi na to, że jakieś skrzydła mam :P ale pewnie wirtualne :D

Posted

Redrad:

Przypomniało mnie się zawołanie z ostatniej ogólnej, a propos Twojego podpisu ( ostatnia linijka ).

Brzmiało coś jak: One hi-cap, one kill ! :icon_biggrin:

Pozdrawiam,

Lambert

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...