Ivo_Meleskevic Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Witam. Posiadam replikę M14 Sopmod Aresa. Coś stało się z popychaczem dyszy i mam problem, bo magicy mi rzekli, że jest niestandardowy. Moje pytania sa takie: 1. Czy ktoś miał z tym problem? 2. Jak go rozwiązał? 3. Jaki popychacz pasuje do tego? Na forach zagranicznych spotkałem się z informacją, że to dość częste w tych replikach. AAAA.. I posiadam nowa wersję z GB v.7 Z góry dziękuje za pomoc Quote
KicpA Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Bez fotek ciężko będzie coś dobrać czy ocenić. Quote
Ivo_Meleskevic Posted February 21, 2011 Author Report Posted February 21, 2011 fotki bedą jutro, jak replika wróci od magików Quote
Ivo_Meleskevic Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 zdjęcie: https://picasaweb.google.com/lh/photo/ygwmxeuyj6HaQh1sAqQ30w?feat=directlink Quote
KicpA Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 A co z nim jest nie tak? i jakie objawy są? może udało by się przerobić popychacz od M14 TM, trzeba by dorobić zaczep do sprężynki. Quote
Ivo_Meleskevic Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 (edited) Ogólnie już w porządku, Po prostu zawadzała o niego jedna z zębatek i go wykrzywiła, co powodowało podawanie co 2-3 kulki. Jakimś cudem powrócił do "prostoty" i na razie bangla. Ale z zamówieniem nowego jest problem. Edited February 23, 2011 by Ivo_Meleskevic Quote
Ivo_Meleskevic Posted August 31, 2011 Author Report Posted August 31, 2011 Problem powrócił :( Niestety chyba żaden ze sklepów nie podejmie się naprawy:( Może ktoś się skusi na nowe wyzwanie??? :) Opiszę jeszcze co się dzieje: -nie podaje wszystkich kulek (aktualnie używam kulek KSC 0,25 - na nich jeszcze jako tako, np na MadBullach co 3-4 strzał podaje. Magi 1- Oryginał Ares, 2 Low TM) - Różnice w zasięgu kulek (raz poniesie dobrze raz dużo mniejsza odległość) - dysza raz robi pełny cykl, drugim razem zatrzymuje się na środku rurki dosyłającej kulki Pozdr. Ivo M Quote
AnR Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 A pytałeś wszystkie sklepy? Nie kojarzę, abym dostał mail'a od Ciebie. ;) Quote
Ivo_Meleskevic Posted September 1, 2011 Author Report Posted September 1, 2011 Powiem tak: Zapytałem sie we wszystkich 3 sklepach w których robię i robiłem zakupy i w kilku następnych. Podaj adres sklepu na pw, to zobacze, czy do Twojego pisałem :P Quote
Recommended Posts