Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czołem! Już sporo czasu minęło odkąd myślę nad dorobieniem pozycji w swojej kolbie, która posiada ich tylko trzy, a żadna z nich tak naprawdę nie jest dla mnie komfortowa. No, chyba że ostatnia, tylko że wtedy kolba gibie się na cztery strony świata.

Zastanawiam się jak się do tego zabrać, a teraz właśnie mam odrobinę czasu. Zastanawiam się głównie CZYM to zrobić i JAK dostać się do każdej prowadnicy nie uszkadzając całości z racji, że jest to spójna całość i raczej na części jej się rozłożyć nie da :icon_neutral:. Macie jakieś pomysły? Ktoś sam robił coś takiego?

Poniżej załączam zdjęcie, gdzie zaznaczyłem, w którym dokładnie miejscu chciałbym zrobić kolejne nacięcie/pozycje.

prowadnica.png

Posted

Tak właśnie chciałem zrobić :cool:, ale szukałem jakiegoś mniej czaso i robotochłonnego sposobu :icon_biggrin:. Z pilnikiem już nieraz się bawiłem, ale teraz nie mam na to zbytniej ochoty, mimo wszystko dzięki za pomoc. Jak skończę, to może wrzucę fotkę z efektem. Dzięki!