Mimrod Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Czołem! Już sporo czasu minęło odkąd myślę nad dorobieniem pozycji w swojej kolbie, która posiada ich tylko trzy, a żadna z nich tak naprawdę nie jest dla mnie komfortowa. No, chyba że ostatnia, tylko że wtedy kolba gibie się na cztery strony świata. Zastanawiam się jak się do tego zabrać, a teraz właśnie mam odrobinę czasu. Zastanawiam się głównie CZYM to zrobić i JAK dostać się do każdej prowadnicy nie uszkadzając całości z racji, że jest to spójna całość i raczej na części jej się rozłożyć nie da :icon_neutral:. Macie jakieś pomysły? Ktoś sam robił coś takiego? Poniżej załączam zdjęcie, gdzie zaznaczyłem, w którym dokładnie miejscu chciałbym zrobić kolejne nacięcie/pozycje. Quote
Guest (ID:6452) Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 pilniki iglaki i jazda. W czasach CNC ludzie nawet nie wyobrażają sobie ile rzeczy można wypiłować ręcznie... Quote
Mimrod Posted February 14, 2011 Author Report Posted February 14, 2011 Tak właśnie chciałem zrobić :cool:, ale szukałem jakiegoś mniej czaso i robotochłonnego sposobu :icon_biggrin:. Z pilnikiem już nieraz się bawiłem, ale teraz nie mam na to zbytniej ochoty, mimo wszystko dzięki za pomoc. Jak skończę, to może wrzucę fotkę z efektem. Dzięki! Quote
Recommended Posts