hubert2212 Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Co dużo mówić posiadam właśnie tą replikę i już szlak mnie trafia cały czas się tnie. Podczas strzelania ok potem GearBox zacina się muszę rozebrać i czymś poruszyć zębatki. Po jakimś czasie przepaliły się przewody, wymieniłem ale dalej nie to mam dwa aku paki i na jednym i drugim to samo. Poszła też sprężyna od zębatki napędzanej przez silnik kombinowałem z smarami olejami i to samo. Zacina się pod koniec naciągu poradzicie coś plisss. Quote
Tomek_GGRS Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Przecież to sportline to co się dziwisz. Poczytaj o tym na forum :) Quote
hubert2212 Posted February 12, 2011 Author Report Posted February 12, 2011 Przecież napisałem że jestem nowy. To może ktoś pomoże i da linka co przerobić żeby to poprawić. Quote
Cyku Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Nowego, tak jak i starego użytkownika obowiązują te same zasady. W tym najważniejsza- najpierw czytaj, potem pytaj. Po wpisaniu w wyszukiwarkę "M15A4 Sportline" wyskoczyło 36 tematów, polecam zapoznać się z ich treścią. Tak swoją drogą- baterię masz dobrze naładowaną? Jeśli ciągnie na resztkach energii, to nic dziwnego, że nie ma siły ruszyć sprężyny przez co tłok blokuje się w tylnym położeniu. Dodam, że gdybyś swój problem opisał dokładniej, łatwiej byłoby Ci doradzić. Pozdrawiam Cyku Quote
hubert2212 Posted February 14, 2011 Author Report Posted February 14, 2011 Baterie to ta z kompletu oraz Sanyo obydwie naładowane 100%. Sam nie wiem może jeszcze raz rozbiorę go i przejże. Pozdrawiam odezwa wieczorem. Quote
Recommended Posts