Kiekos Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Witam! Albo moja szukajka nie działa jak trzeba, albo nie ma o tym jeszcze tematu (na prawdę nic nie znalazłem). Jeśli jest, proszę mnie tam skierować. Do rzeczy. Bardzo mnie zaciekawiła ta replika. Łuski - świetny bajer, a w dodatku replika ma ten "moduł" robiący z Mki AEGa na zwykłe magi ;) Jednak jedno mnie dręczy. Jak to działa? Chciałbym zobaczyć zdjęcia wnętrza... Jak zrobili AEGa z ruchomym suwadłem, do tego wyrzucającego łuski?! Pozdro, Kiekos Quote
Sgt. Paul Jackson Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 W necie szukając pod hasłem M4A1 TOP poza zdjeciami samej repliki znalazłem to: Jak widać jest to nowy gearbox Quote
Amadem Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 HK416 EBB http://www.youtube.com/watch?v=v2g-E90cnY8 Quote
Jankus Posted May 5, 2012 Report Posted May 5, 2012 (edited) Ra-Tech rozłożył kiedyś M4A1 od Top Japan :maniak_zle: Edited May 5, 2012 by Jankus Quote
asas Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Czy mi się wydaje, czy w filmiku podełsanym przez Jankus'a replika strzeliła bez baterii? :D Bajer fajny, tylko.. No właśnie. Bezużyteczny. Quote
DobryDobrodziej Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Tak, strzela bez baterii. Tylko co to daje ? Fajna ta Mka, szkoda, że cena jest tak wysoka, a zważywszy na moc (250 fpsów to jednak bardzo mało), możliwości tuningu i koszta łusek i magów nie ma tu mowy o czymkolwiek innym, niż replice na ścianę lub do filmów. Kiedyś bardzo chciałem mieć to cacko, ale z opisanych powodów zrezygnowałem. Swoją drogą, czy TM nie kombinowało nad podobnym systemem ? Quote
Recommended Posts