Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Zakładam ten temat, aby oddać cześć Grze ponad Grami, jaką jest GMod i przy okazji pogadać z jej posiadaczami. Opiszcie tutaj swoje najdziwniejsze dokonania.

Mi udało się zrobić podwieszany dom Gmana z windą i działającym telewizorem.

Posted

Osobiście posiadam GModa ale większość czasu spędzałem (chwilowo uruchomienie STEAMa sprawia mi problem ze względu na łącze jakie posiadam - PLAY ONLINE rox :D) na serwerach KillaZS (zombie survival) i innych typowo zręcznościowych (deathrun, climb) w trybie single bawiłem się nadzwyczaj mało, ale mam za sobą kilka udanych konstrukcji ;) kołowy transporter opancerzony sklecony z kontenera i kilku kół, miniguna, trochę różnego rodzaju pułapek i fortyfikacji.

W najbliższym czasie (w porywach do pół roku) będę mieć już sensowne łącze i być może wrócę zarówno do giercowania w GModa i CSSa.

pozdro ;)

Posted

Swego czasu grywałem w Zombie Survival głównie, chociąż dobrym sandboxem nie pogardzę. Zdecydowanie gra warta zakupu, z piratem nie mamy 99% możliwości do budowy i milionów różnych dodatków, propsów, skryptów i narzędzi a gra wciąga na dłuuuugie godziny :)

Posted

Mam 550 godzin przegranych w Garry's Moda, głównie SpaceBuild ( budujemy statki kosmiczne z systemami przeżycia w kosmosie ) oraz RolePlay ( PERP / Applejack ). Ale sandbox też fajny :)