Tat(A)r Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Gdzie dostanę mundur chorwacki leśny? Przeszukałem wszystkie znane mi strony i NIC! Proszę o pomoc. Quote
Ero-senin Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Sprawdź w dziale " Rekonstrukcja " i poszukaj w sklepach z demobilem [ Ale nie mam pewności czy znajdziesz :] ] Quote
Errhile Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Co nazywasz "chorwackim leśnym"? Jakieś zdjęcie, link, cokolwiek? Bo wybacz kolego, ale równie dobrze mógłbyś pytać o "polski leśny" - i domyślaj się człowieku, co autor chciał przez to powiedzieć... To raz. Bo z szybkiego przejrzenia Google (tak ze 20 sekund) wyłazi mi, że Chorwaci używają / używali amerykańskiego M81 woodland'a (albo czegoś diablo podobnego) w którymś okresie. Więc rusz szarą substancję i poszukaj, co konkretnie było "mundurem chorwackim leśnym" w okresie, który Cie interesuje (tego tez nie sprecyzowałeś...). Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek gdziekolwiek widział ofertę "munduru chorwackiego leśnego", ale też nigdy takiego nie szukałem - nie było mi to do niczego potrzebne... A tak w ogóle - po co Ci to? Chwilka szperania w sieci daje taki wynik - 4 kamuflaże używane przez Armię Chorwacką od końca XX wieku, jednym z nich był lokalnie produkowany woodland, którego prawdę mówiąc na pierwszy ani drugi rzut oka nie odróżnił bym od amerykańskiego (który też był używany) - dopóki na stronie nie zobaczyłem ich obok siebie. Poluj na Allegro, na Ebay'u (lepsze źródło), w sklepach... a tak w ogóle daj na mszę w wybranym domu modlitwy, zeby coś ttakiego się pojawiło w sprzedaży :icon_rolleyes: Przy okazji - sam poszukać nie mogłeś? Jak muszę za kogoś taką podstawową robotę odwalać, to mnie coś trafia i tracę cierpliwość dla nowicjuszy na całe tygodnie :icon_evil: Quote
Recommended Posts