NajemnikSF Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 (edited) Witam. Interesuje mnie sprzęt SF z tego okresu: Ogólnie posiadam : Alicję prawie komplet brakuje tylko saperki, LBV była by dobrą opcją ? Plecak to mam patrol packa od IIFS, mundur bdu woodland i M14 Teraz bym prosił o wasze rady co do sprzętu, co jeszcze powinienem zakupić :) Jakieś zdjęcia poglądowe miło widziane :) Edited February 8, 2011 by NajemnikSF Quote
NajemnikSF Posted February 8, 2011 Author Report Posted February 8, 2011 chodzi mi głównie o Deltę ale nie o film bhd :) może byś też USSF Quote
Szaszłyk Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 W podanym przez Ciebie okresie w USSF wykorzystywano multum sprzętu. Między innymi to co podałeś, ale też mnóstwo customów, sprzęt komercyjny, M56, M67 a najlepiej wszystko wymieszane. Literatura jest, internet jest więc sam poszukaj. Jak będziesz miał konkretny problem związany z rekonstrukcją czy stylizacją to dopiero wtedy się pytaj, a nie "podajcie mi wszystko". Quote
Recommended Posts