Musley Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Tak sobie siedzę i myślę i wpadło mi do głowy takie coś. Mianowicie pod Warszawą airsoftowcy robią już zloty bazujące fabularnie na Warhammer 40k. Pytanko - czy gdziekolwiek w Polsce ktoś pokusił się o to samo, tylko biorąc na warsztat grę WarZone? Całkiem fajne podłoże fabularne, dobry klimat, o teren nietrudno, chyba że skusimy się na pustynię Marsa. Więcej o systemie na tej stronie: http://www.liniafrontu.pl/ Quote
Westie Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 ...ale ten system jest bardziej martwy niż przeciętny ptak dodo... Co i tak nie zmienia faktu, że między Capitolem a US Army z czasów Wietnamu różnica jest niewielka ;). Quote
Musley Posted February 8, 2011 Author Report Posted February 8, 2011 Martwy nie jest, bo gracze trzymają go przy życiu :). Ale dość o słoniu! Co i tak nie zmienia faktu, że między Capitolem a US Army z czasów Wietnamu różnica jest niewielka ;). O to to, nawet niekoniecznie Wietnam - generalnie korporacje można bardzo łatwo odnieść do istniejących dzisiaj państw, przy odrobinie stylizacji mogłoby z tego wyjść coś naprawdę klawego. No i stąd też moje pytanie - czy ktokolwiek próbował coś takiego zrobić :). Quote
Recommended Posts