AltairLK Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 (edited) http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&products_id=1429 Wychodzi, że lepsze od CM.040C, a nawet szyny ma. Czy jest to w ogóle warta uwagi replika? lub... http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&products_id=1307 Edited February 7, 2011 by AltairLK
Bart_Forrester Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 a umiesz tak wyrażać swoje myśli, by ktoś poza Twoim psychoterapeutą je rozumiał? Szyna jest jakimś wyznacznikiem lepszości? Co decyduje o tym, czy replika jest warta uwagi?
AltairLK Posted February 7, 2011 Author Report Posted February 7, 2011 (edited) Nie, jednakże potem nie trzeba jej dokupywać. Co decyduje o tym, czy replika jest warta uwagi? Cena, osiągi, bebechy itd. Chodzi mi głównie o opinie o tych replikach. Edited February 7, 2011 by AltairLK
wegorz Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 (edited) LINK1 z resztą CM039 ma szitmetalowe body. Wychodzi, że lepsze od CM.040C raczej nie. CM039 Replika zbudowana na bazie CM.036 wyprodukowana przez chińską firmę cechuje się bardzo dobrym wykonaniem.Korpus zapożyczony z repliki 042 jest wykonany z metalu posiada imitacje pinów co zwiększa realizm repliki CM040 Korpus, tłumik płomienia, rura gazowa, pokrywa zamka i kolba składana została wykonana ze stali (gięta blacha), pozostałe elementy takie jak lufa zewnętrzna, podstawa muszki, kolanko gazowe, podstawa szczerbinki z ryglem rury gazowej,obsada łoża, wycior oraz przyrządy celownicze zostały wykonane również z metalu(ZnAl).Łoże, chwyt pistoletowy wykonany jest z nylonu, magazynek wykonany jest z abs-u. Wszystkie części które są kołkowane w ostrym AK, również w replice są osadzane na kołkach. Z resztą... czy szyna jest wyznacznikiem lansu? jedna mała pod koli na szynie bocznej lub podstawie szczerbinki pod koli i szafa gra. Jak często będziesz wykorzystywać 4 lasery 10 latarek taktycznych, 8 rączek taktycznych... Edited February 7, 2011 by wegorz
cNR Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Jako użytkownik tej repliki mogę ją z całego serca polecić. Mój karabin ma 3,5 roku, a nic nie musiałem w nim wymieniać/nic się nie zepsuło. Jest bardzo wytrzymały, przy lufie precyzyjnej - bardzo celny. Jednak trzeba uważać na kolegów którzy "pojawili" się za blisko, gdyż replika ma bardzo dużą moc.
sheo16 Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Teraz pytanie ? Jak to tuningować co zmienić zeby zwiększyć zasięg. Czy na początek wystarczy tylko gumka? Czy trzeba zmieniać dysze,cylinder , tłok ? Może spreży na coś pomoże.?
Recommended Posts