MikeOl Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 (edited) Wybrałem kamizelkę nr 2 - sprzedawca znalazł jeszcze na magazynie jedną sztukę XL :icon_biggrin: do tego razem z kurierem zapłaciłem 63zł za demobil w świetnym stanie, do tego za jakiś miesiąc ma mieć ładownice i kieszonki po taniaczu, też demobil. Zastanawiam się jednak nad kupnem 2mb cordury wz93 http://allegro.pl/polska-pantera-cordura-kodura-kordura-wz-93-wz93-i1597981629.html z allegro + pas brezentowy i uszycie łądownic i pokrowca na broń, napewno wyjdzie mi taniej i lepiej niż kupowanie tego na allegro czy w innych sklepach. Lepiej brać LBV czy patterna? najlepiej brać to co dają.. Każdy ci napisze że patterny są niewygodne - ale zawsze znajdzie się ktoś komu to nie będzie przeszkadzać Do czego potrzebujesz oporządzenie? ile masz na to kasy? co chcesz nosić przy sobie? poczytaj wcześniejsze posty i tematy i nie zadawaj więcej głupich pytań.. Edited May 24, 2011 by MikeOl
R3con Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 Coś nie tak? tak tak tak i co ci do tego pyzo?
Vender Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 (edited) Odkopać temat i udzielić bezsensowną odpowiedź na bezsensowne pytanie ! Właśnie wygrałeś nagrodę ! Edited August 28, 2012 by Vender
SIERRA DELTA Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 A czy FSBE chińczyka w woodlandzie ładnie się prezentuję? Czy to zupełnie inny kamuflaż?
Recommended Posts