Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Stalker Zona Nysa IV "Incydent 82"

Recommended Posts

Posted

Niestety, broń mi się posypała, brak kasy totalny, zdećka zajob w szkole i de facto obowiązki w PCK.. Takie życie, cóż mam nadzieję że na następnym Stalkerze już napewno będę.. :)

Miejsce Stalkera do wzięcia.! PW.

Szkoda szkoda. No ale nic w październiku odbijemy. ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

UWAGA! PRZYPOMINAM!

Przypominam wszystkim, którzy występują jako niezależni NPC, dowódcy frakcji czy małe grupy o odprawie, która odbędzie się w sobotę rano między 8:00 a 9:00 (przed rejestracją Wojska, Mutantów itd). Obecność obowiązkowa! Zgłosić mają się następujące osoby (będę pisał wedle funkcji by nie zdradzać pewnych osób):

- Ja :icon_cool:

- Naukowiec

- Sasza Męczennik

- Bracia

- Reporterzy

- Szalony Szczur

- Agenci G.R.U

- Patrol Wolności

- dowódca Specnazu

- dowódca Wojska

- dowódca Najemników

- dowódca SWZ

- dowódca Monolitu

- lider Dresów

- lider... twu... zapomniałem, tzn samiec alpha Mutantów :D

- ktoś z Azymutu

- ktoś z Gułagu

- Barman/Duty

- oraz Ty Siwy

Chyba o nikim nie zapomniałem.

PS: Cholera, obrodziła nas tym razem wszelkimi NPC'ami czy frakcjami :happy:

Edited by soldat
Posted
jeden z powodów dla których warto być żołnierzem (...) świetne kombinezony ochronne

Hmmmm.... bo wiesz... w sumie ekolodzy też jakoś na to nie narzekają:

http://img810.imageshack.us/img810/5872/kruglow.jpg

Prof. Krugłow pozdrawia wszystkich badaczy Zony :icon_biggrin: Chętni do eksploracji niebezpiecznych anomalii, oraz poszukiwacze najrzadszych artefaktów proszeni są o zameldowanie się w polowej placówce Instytutu Agroprom w najbliższą sobotę. Proszeni są również o zabranie ze sobą radiotelefonów - wiele komunikatów Instytutu będzie nadawane na częstotliwości 446,01875 MHz (kanał 2 PMR).

Posted

Hmmmm.... bo wiesz... w sumie ekolodzy też jakoś na to nie narzekają:

http://img810.imageshack.us/img810/5872/kruglow.jpg

Prof. Krugłow pozdrawia wszystkich badaczy Zony :icon_biggrin: Chętni do eksploracji niebezpiecznych anomalii, oraz poszukiwacze najrzadszych artefaktów proszeni są o zameldowanie się w polowej placówce Instytutu Agroprom w najbliższą sobotę. Proszeni są również o zabranie ze sobą radiotelefonów - wiele komunikatów Instytutu będzie nadawane na częstotliwości 446,01875 MHz (kanał 2 PMR).

Sie piszemy, czym rzadszy i trudniejszy do zdobycia tym bardziej jesteśmy zainteresowani

Posted

UWAGA! PRZYPOMINAM!

Przypominam wszystkim, którzy występują jako niezależni NPC, dowódcy frakcji czy małe grupy o odprawie, która odbędzie się w sobotę rano między 8:00 a 9:00 (przed rejestracją Wojska, Mutantów itd). Obecność obowiązkowa! Zgłosić mają się następujące osoby (będę pisał wedle funkcji by nie zdradzać pewnych osób):

- Ja :icon_cool:

- Naukowiec

- Sasza Męczennik

- Bracia

- Reporterzy

- Szalony Szczur

- Agenci G.R.U

- Patrol Wolności

- dowódca Specnazu

- dowódca Wojska

- dowódca Najemników

- dowódca SWZ

- dowódca Monolitu

- lider Dresów

- lider... twu... zapomniałem, tzn samiec alpha Mutantów :D

- ktoś z Azymutu

- ktoś z Gułagu

- Barman/Duty

- oraz Ty Siwy

Chyba o nikim nie zapomniałem.

PS: Cholera, obrodziła nas tym razem wszelkimi NPC'ami czy frakcjami :happy:

czy reporterzy to członkowie jakiejs grupy czy chodzi tu o fotografów i reporterów w sensie prywatnym??

Posted

Ta ściana jest pistacjowa!

Generalnie spoko, będę wyglądać podobnie, choć radziłabym obwiązać szmatkami Dragunowa, bo tak bardzo rzuca się w oczy. :)

Posted

Zapewne to oczywiste, ale jednak nadmienie. Mała prośba do mutków: Jeśli ktoś was postrzeli np. w nogę to przyklęknijcie na nią wyjąc/zacznijcie kulec, czy co, cobyście nie byli takimi sztywnymi terminatorami biegnącymi na graczy.

Posted

Jutro zrobię maskowanie do karabinu, bo faktycznie wisi jak żarówa.

Odnośnie ściany, to taki już jej urok.

Aparat w telefonie trochę źle uchwycił kolory, niestety i bez tego ta ściana ładniejsza nie będzie.

Nie miałem pod ręką ładniejszego pleneru :icon_biggrin: .

Pozdrawiam,

KS.

Posted

Żarówka, telefon źle uchwycił.....

Przyznaj się lepiej ile tego plutonu masz pod łóżkiem

Posted

Yessabel nie denerwuj się. My jestesmy tylko facetami i rozróżniamy tylko 3 kolory :)

Szybkie pytanie do orga. Czy bedzie mozliwosc rozpalenia sobie ogniska w piatek wieczorem tak zeby zagotowac np wode na herbate? Miejsce i drewno sam sobie przygotuje :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...