Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Stalker Zona Nysa IV "Incydent 82"

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noo nareszcie się dopchałem do tych zdjęć ^^ Pobierają się :D

Hmm... pozwolę sobie zrobić taki mały off top :) Nagraliśmy wraz z kumplem nutkę o Airsofcie :D

Jest to nasza pierwsza nutka więc wyszło jak wyszło ale fajna zabawa była przy nagrywaniu ^^

Apropos zdjęć, też jakieś mam ale baaaardzo mało tym razem... No ale wrzucę i dam linkosza :)

Posted (edited)

Skoro temat dotrwał do dzisiejszej daty, z okazji świąt wielkiej nocy życzę całej społeczności stalkerskiej wesołych jajek: taktycznych, zmutowanych, spec-jajek, cyber-jajek, rus-jajek, jajek do wynajęcia i wszelakich form jajecznych spotykanych w naszym życiu. Zdrowia szczęścia i spokoju. Chowając do starego buta wszelkie niedoskonałości, powiem: obysmy się znowu w tak zacnym gronie na nastepnej edycji spotkali. :icon_biggrin:

Bambo - szcuneczek za "odstresowywaczmiędzydyskusyjny"

Edited by bart1974
Posted

No kilka stron powspominaliśmy. Ze 40 osób się wypowiedziało. 50 góra. Czyli miałem rację.

Reszta to zwykłe boty, ustawione przez orgów, wiedziałem że coś z nimi nie tak.

Posted

Przyznaje się... zaniemówiłem z wrażenia.

Choroba popromienna trzymała mnie do samych świąt. :icon_biggrin:

Organizatorom gratuluje świetnej imprezy i dziękuję za możliwość wzięcia udziału w IV edycji.

Apeluje do grona imprezowiczów.

Panowie impreza "Stalker" to nie miejsce na zaliczenie "rzuta", rzyganie i szczanie na kolegów! :bialaflaga:

Druga strona medalu jest taka, że na drugi dzień spora część z Was szanowni koledzy, bawiła się na "podwójnym gazie".

Teren nie należał do najbezpieczniejszych więc szczęście, że nikomu nic się nie stało.

Szanujcie ludzi, którzy przyjechali z drugiego końca Polski nie koniecznie po to by oglądać jak inni zalewają się do nieprzytomności. :icon_confused:

Poruszaliście też problem szybkiego zakończenia imprezy i braku zabawy w nocy.

Duża część uczestników nie dała rady wytrzymać trudów zabawy, bo najprościej mówiąc od rana borykała się z gigant kacem.

Pozostali nie biorący udziału w zabawie nocnej byli również zmęczeni, bo przez całą noc pilnowali gratów, by jakiś pijany delikwent nie zatoczył się i nie rozwalił sprzętu.

Mimo wszystko impreza była udana, za co dziękuję tym wszystkim, którzy potrafili stworzyć świetną atmosferę i poczuli klimat ZONY.

Do zobaczenia na kolejnej edycji.

KS.

Posted

Dziś mija 25 lat od powstania Czarnobylskiej Zony, prawdopodobnie bez tych wydarzeń nie powstała by gra...

Prawdopodobnie

Bo książka Пикник на обочине została wydana 1972r

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...