Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Stalker Zona Nysa IV "Incydent 82"

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mozna by wprowadzić takią ciekawą rzecz tylko dla CHETNYCH :D że osoba "dziabnięta" przez mutka na jakiś czas staje sie mutkiem :D:D

Posted (edited)

Za wiele kombinacji z mechaniką. To już od Ciebie zależy jak sie zachowasz spotkawszy mutka. Może Cię w ogóle nie dziabnąć. Jak już dziabnie to uznajesz, że Cię zjada i kropka.

A takiego "chwilomuta" nie odróżnisz. To by w ogóle wprowadziło chaos jak nie wiem co.Nagle stalkerzy by zaczęli biegać i krzyczeć nie wiadomo czemu, zjedliby kolejnych i za moment wszyscy stalkerzy by latali jak debile żrąc się nawzajem.

Edited by poldeck
Posted

Ja na Katowickim stalkerze zrobiłem ten motyw, super wyszło, ale Mieliśmy tylko jednego mutanta i mniejszy teren. Mutant miał do wyboru: mówiłem albo nie żyjesz, albo przejmuję nad tobą kontrolę. Śmiertelnik stawał się zombie aż do czasu kiedy ktoś go nie trafił. Sam mógł strzelać ale w nieładzie, mruczał coś do siebie i lazł w losowe miejsca.

Posted (edited)

Spoko.. ja pracuje do 21, wiec pewnie dojedziemy na miejsce o tej samej godzinie:D

uoo.. mam pi x 100 postow!

Edited by Filq
Posted

Nie no jak się uda to może i o 19-20 będziemy skoro koło 12:00 startujemy... A co do Zombie to też o tym myślałem, z tą różnicą że nikogo nie zaraża i udaje się prosto do respa - powoli, mrucząc pod nosem i takie tam - łatwo odróżnić od reszty bo i tak będzie miał czerwoną szmatę, a klimat gry by się jeszcze polepszył.

Ale to już może faktycznie na następnej edycji.

Posted

Kolejne pytanie. Będzie można zostawic dokumenty/kluczyki do auta gdzieś w depozycie u barmana?

Dotychczas była możliwość zostawienia za ladą Baru co ważniejszych rzeczy osobistych. Zapewne i w tym roku możecie na to liczyć. Poza tym o ile mnie pamięć nie myli to jeszcze nie było przypadku aby komuś coś zginęło, w "dziwnych" okolicznościach.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...