Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Na wstepie zeby nie bylo niepotrzebnego bluzgania typu "uzyj mozgu lub poczytaj" poniewaz czytalem rozne posty i mam mieszane odczucia i jestem troche zdezorientowany. Dlatego potrzebuje szybkiej prostej odpowiedzi na moje pytanie, czy oplaca sie to kupic http://www.gunfire.pl/product-pol-1152194760-M4CQB-A-K.html . jesli macie jakies sugestie to prosze piszac. Wyczytalem ze warto kupic ladowarke mikroprocesorowa(tania jesli takowa istnieje ) do tego typu akumulatora,, i tu prosze o przedstawienie jakiegos linka . Dziekuje z gory. Pozdrawaim

Posted

Na wstepie zeby nie bylo niepotrzebnego bluzgania typu "uzyj mozgu lub poczytaj"

To sugestia nie bluzganie. Czasami jak najbardziej uzasadniona

poniewaz czytalem rozne posty i mam mieszane odczucia i jestem troche zdezorientowany.

Nic dziwnego przy takiej masie replik.

Dlatego potrzebuje szybkiej prostej odpowiedzi na moje pytanie, czy oplaca sie to kupic http://www.gunfire.pl/product-pol-1152194760-M4CQB-A-K.html.

I nigdy się jej nie doczekasz, bo każdy kto ma tą replikę będzie przedstawiał subiektywną relację , a ci co jej nie mają będą tylko przedstawiali swoje przypuszczenia.

jesli macie jakies sugestie to prosze piszac.

Szukaj i czytaj. Z jednej strony wzrośnie twój poziom zdezorientowania, a z drugiej będziesz miał więcej informacji do podjęcia decyzji.

Wyczytalem ze warto kupic ladowarke mikroprocesorowa(tania jesli takowa istnieje ) do tego typu akumulatora,, i tu prosze o przedstawienie jakiegos linka .

Jak najbardziej warto. Linki dostałeś od Wicioka

Dziekuje z gory. Pozdrawaim

Pozdrawiam też i życzę miłej zabawy

Posted

Ghost, a przeczytałeś chociaż opis repliki? Czy masa 1800gram nic ci nie mówi?

Parę słów odemnie - jeśli masz tylko 500 zeta, i koniecznie chcesz M4, to ja bym na twoim miejscu kupił osobno gearboxa i osobno całą resztę (body itp). Jeśli będziesz polować na używki (chodzi mi o części zewnętrzne), zmieścisz się w 500 zeta łącznie z używanym metalowym body. Jeśli nie chcesz kombinować, to kup co pokazałeś, średnia klasa, miałem w łapach, bawiłem się tym. Szału nie ma, aczkolwiek w tej cenie nie znajdziesz żadnej dobrej repliki M4.

Posted

Panowie dzieki za wasze opinie. Raz kozie smierc, juz zamowilem. Mam nadzieje ze replika wytrzyma rok lub 2 i sie nie przejade na poczatku zabawy w asg.

Mam jeszcze pytanko jak dbac o sprzet:smarowanie przeglady czyszczenie, mozecie opisac jak to ma wygladac?

Posted

Jeszcze jedno. jak dostane replike to przed 1 strzelaniem trzeba cos robic jakies blokady sciagac lub cos regulowac ? Jest to moja 1 replika wiec prosze o wyrozumialosc.

Posted

no jak z każdą taką zabawką. Ustawić kolbę i rączkę na przodzie, jeśli jej będziesz w ogóle używał, żeby ci było wygodnie i odpowiednio wyregulować szczeblinkę, żeby ci się dobrze celowało :icon_biggrin:

Posted

Hatch, potrenuj poczucie humoru, wszystkim wyjdzie to na dobre.

@Autor: nie wiem, czy kupiłeś poprzednio polecaną ładowarkę, jednak formowanie/formatowanie baterii jest jedną z ważniejszych czynności na początku użytkowania repliki. Ze sklepu na ogół przychodzi replika z ledwo naładowaną baterią, tak, że starczy na kilkanaście strzałów. W związku z tym przeczytaj temat o formatowaniu i wykonaj podane w nim czynności, co pozwoli Twojej baterii cieszyć się pełnią życia a Tobie dł€ższym strzelaniem.

Pozdrawiam,

Laokoon

Posted

@waliq

Też jestem zainteresowany kupnem tej repliki. Jak już przyjdzie replika to napisz twoje wrażenia. Co do wagi tej repliki nie jestem do końca pewien czy ona waży 1800g ponieważ n tej stronie: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_253&products_id=8187&name=A&K_-_M4_CQB jest napisane, że waży 2450g a na Gunfire na samym dole pisz:e waga 2782g.Może ktoś wie ile na prawdę waży replika??

• 1 month later...
  • 3 weeks later...