Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli bedzie to replika klasy GR-16, czyli kupa dobrego za przyzwoitą cenę, to UMP będzie hitem roku... Co więcej wygląda na to, że G&G ma zamiar wejść na rynek AEG z cała gamą replik i mam nadzieję, że na eMkach, M-14 i UMP się nie skończy. Może SA-80? Może SAW? Może coś z FN? Classic Army straci klientów...

Z wypuszczeniem AK też nie mieliby problemu, duże część części już robią.

Posted

Ostrze sobie juz na niego pazurki jestem nawet w stanie poświęcić moje ukochane i wypieszczone p90tr. Jak ktoś tylko dorwie link jakiś do tej giwery to prosiłbym o jak najszybsze podzielenie się nim.

Posted

Jebut waszu mać!

Trza iść na dworzec sie prostytuować, coby dudków nam stykło na M14 i UMP:))))) żartuje...Ale G&G nabiera rozpędu jak nie wiem.... Myślę, że jeśli ich ceny będą konkurować z cenami CA to CA wymięka z tymi swoimi M15...

Posted

ja bym byl ostrozny z takimi twierdzeniami - jak narazie po CA mniej wiecej wiadomo czego sie mozna spodziewac - po G&G, G&P - nadal niewiele (chodzi o dluzsza eksploatacje)

Posted

Wiesz Hargin repliki G&G są juz pare miesięcy na rynku, skarg na niezawdoność większych nie ma co przy zachodnim użytkowaniu typu "one hicap, one kill" nie prorokuje źle na przyszłość. Aczkolwiek masz w duże mierze racje...

Posted

M14 kocham pod każdą postacią ;)

SOPMOD - wymysł firmy Troy, też jest ładny.

Osobiście brakuje mi M21 w gronie replik. Hudson ma niby wypuścić GBB, ale Hudson jak to Hudson... o ile dobrze pamiętam ma kosztować ~1000$ :?