hubertt93 Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Witam! Ostatnio stałem się właścicielem nowej (ale bez gwarancji) cymki 028c (a'la Beryl commando) i przy pierwszym przestrzeliwaniu jej w lesie zauważyłem pewien problem. Mianowicie przy oddaniu długiej serii na автоматe selektor ognia zsuwa się pomiędzy AB i OA i replika przestaje strzelać. Wydaje się że sprawcą jest luźny selektor ognia, jednak zanim się za to zabiorę wolę usłyszeć waszą opinię. (selektor z wierzchu jest zaślepiony, więc śrubka jest chyba od środka?) BTW jak ściągnąć przedni uchwyt? Poluzowały się boczne szyny i mam problem z ich dokręceniem Z góry dzięki za pomoc! Quote
Tomek_GGRS Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 (edited) Dokręć ten selektor trochę mocniej. Tak śrubka jest od środka, więc ściągnij tą zaślepkę, podważ igłą ją i zejdzie. Edited February 3, 2011 by Tomek_GGRS Quote
JaWojteq Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 I możesz dać podkładkę jakąś :) Quote
zaki123 Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 a jeśli chodzi o chwyt. Wyciągnij wycior, odkręć imbusa pod kolankiem gazowym o odsuń całość w stronę muszki. Tadam... zdjołeś :cool: Quote
hubertt93 Posted February 3, 2011 Author Report Posted February 3, 2011 Wielkie dzięki koledzy! Cymuś przeszedł już pierwsze poprawki i ma się dobrze thx wszystkim Quote
Recommended Posts