Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Wróciłem ze strzelanki bo w mojej M4A1 Full metal z Boyi padł znowu akumulator. Pomyślałem o kupnie nowego, lepszego. Znalazłem akumulatory li-po tylko nie wiem za bardzo co i jak.. Pomóżcie mi i powiedzcie jak to jest? Który będzie pasował do mojego karabinu? Na taiwangun'ie napisane jest, że potrzebują one specjalnego traktowania. O co z tym chodzi? Jeśli nie li-po to w jaki akumulator warto zainwestować? Pytam, bo przeczytałem to co tutaj ludzie piszą o Li-Po i chcę tylko wiedzieć które akumulatorki będą działać poprawnie z moim karabinem? Widzę że na zdęciach tych akumulatorów mają one po dwa wtyki, czy muszę przerabiać jakoś karabin? Jak to jest? Z góry dzięki wszystkim za pomoc ;)

Posted

A czy przed napisaniem tego tematu użyłeś szukajki lub chociaż przejrzałeś forum?

Znowu niepotrzebny post...nie chcesz pomóc to nie pisz! :bialaflaga:

Zastanów się nad Lipowskimi batkami...jak przeładujesz lub za bardzo rozładujesz to po niej.Poszukaj jakiejś pojemniejszej "normalnej"batki 2000mAh i w górę a na pewno wystarczy.

PS.A aku może padło z zimna albo już je "dojechałeś" lub źle ładowałeś.

Pozdrawiam Roli.

Posted (edited)

Znowu niepotrzebny post...nie chcesz pomóc to nie pisz! :bialaflaga:

Nie rozumiem Twojego zdziwienia. Cytat z netykiety, którą jako użytkownik powinieneś przynajmniej raz przeczytać:

"II. Obowiązki użytkowników

2. Zanim użytkownik zada pytanie na WMASG.pl lub forum ma obowiązek sprawdzić czy dane zagadnienie nie zostało już poruszone gdzie indziej korzystając z wyszukiwarki na WMASG.pl i na forum (Uwaga! Są to osobne wyszukiwarki)."

Jasne, że chcę pomóc ale było już o tym sporo pisane na tym forum, wystarczy odrobina chęci, żeby znać odpowiedzi na wszystkie zadane w tym temacie pytania.

Edited by you-dash