Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

czy kulki w granacie się jakoś trzymają czy trzeba uważać żeby się nie wysypały :?: może głupie, ale jednak chciałbym wiedzieć bo mnie to cały czas nurtuje :lol:

A co powiecie o granatniku M203 Sun Project :?:

Posted

kuli w granatniku trzymane sa przez zapadke - cos podobnego jak w kazdym magu - :)

bardziej bym polecal GP sam osiadam taki i jestem bardzo zadowolony wyglad i wykonanie jak orginal. Sun ma plastikowa lufe GP metal:)

Posted

Ja posiadam granatnik G&P i miałem okazje porównać z takim samym modelem (krótki RIS) Sun Project.

Sun Project – ma lufę z plastiku i to naprawdę czuć, poza tym w lufie G&P jest imitacja gwintu co też jest na plus dla tej konstrukcji. Więc podsumowując jestem zadowolony z wyboru G&P.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam!

Potrzebuję pomocy od kogoś, kto ma aktualnie lub posługiwał się granatami CA do 203.

Chodzi mi o zachowanie się po strzale "tłoczka" z uszczelką zamykającego komorę w której w granacie jest gaz. Będę wdzięczny za kontakt na PW lub info na forum.