Ghost10 Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 (edited) Siema, dziś zabierałem się pierwszy raz za rozbieranie swojej eMki z p&j i mam problem gdy odkręciłem te śrubki z pinów to tam są takie jakby to nazwać..czopy, i nie wiem w jaki sposób to wyciągnąć, mocno siedzą. Edited January 28, 2011 by Ghost10 Quote
Ghost10 Posted January 29, 2011 Author Report Posted January 29, 2011 nikt nie pomoże? gdy odkręcam śrubki z pinów w m16 p&j to reszta mocno siedzi tzn. te czopy mocno siedzą, i czym je wyciagnąć? Quote
dr_wisla Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Nie wiem co mam rozumieć przez czopy, ale mam akurat M16 P&J przed sobą i nie widzę nic, co mogłoby Ci przeszkodzić. Odkręcasz śrubki od pinów, wsadzasz cienki śrubokręt, bierzesz do ręki młotek, wielkie JEB i pinów nie ma w replice. A jeśli jest coś co to blokuje, to wrzuć dokładne zdjęcie. Quote
Ghost10 Posted January 29, 2011 Author Report Posted January 29, 2011 Właśnie o to chodziło, odkręcam śrubki i o te JEB, nie wiedziałem że trzeba użyć siły i wolałem zapytać ,dzięki :) Quote
Recommended Posts