blus22 Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Mam szybkie pytanie pękną mi gb v2 łożyska 6mm w broni z pj i pytanie niema problemu jeżeli nowe gb będzie też v2 ale będzie miał inne łożyska jak i tak podczas serwisu będzie łożyskowane ?? Quote
kobejn669 Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 (edited) Chodzi Ci o konfiguracje: nowy gb przeznaczony pod większe łożyska + łożyska ze starego? Tak będzie problem, jak łożysko 6mm chcesz umieścić w otworze o średnicy 7 lub 8mm? Będzie dużo luzu prawda? Podczas serwisu zapewne będzie podkładkowanie a nie łożyskowanie. Edited January 27, 2011 by kobejn669 Quote
blus22 Posted January 27, 2011 Author Report Posted January 27, 2011 Wiesz co może ja źle ujołem to w słowa jak kupie szkielet gb np na łożyska 7mm i będe chciał żeby mi w silesi factory przełożyli z tego co miałem do nowego a wiem że łożyska są tam wymieniane to zamiast 6 dadzą 7 i gitara ? Quote
Recommended Posts