Bart_Forrester Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 kolba rozsuwana na prowadnicy. ;) Jeśli Ci się bardziej podoba, to się opłaca. ;) Quote
wiciok Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Którą wersję byście polecali? Tą, która Ci się najbardziej podoba. IMHO AK z kolbą od M4 to profanacja! Ja bym brał ze stałą kolbą-włazi większa bateria Quote
majster988 Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 A ja bym dozbierał i kupił CM.045 z Imax'em B6 i jakimś LiPo. Quote
artur52kh Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 A ja bym dozbierał i kupił CM.045 z Imax'em B6 i jakimś LiPo. Majster a jak by jeszcze trochę dozbierał to by ICSa kupił... Tak się tylko mówi coby było gdyby... Gośc ma taki budżet a nie inny.. Nich kupi tą cymke co planuje i bedzie dobrze... Quote
ArturSworsky Posted January 30, 2011 Author Report Posted January 30, 2011 Oki to stała kolba (CM028 wersja taktyczna) z dwóch powodów: - zostanie na gogle - mniej kłopotu z luzami w kolbie etc. Dzięki wszystkim za pomoc. Odezwę się na pewno na wiosnę jak już wszystko kupię ;) Quote
kolagen2507 Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 ja osobiście polecam ci cm.028 a całkiem niezła maszynka za niecale 350 zł. ma stalowe zebatki to nie powinny sie szybko spiłować. kulki kupuje na taiwangun 0,2 i są niezłe do tego karabinu osobiście nie lubie gogli i jestem bardziej zwolennikiem masek a tu możesz się w pięciu dychach nie zmieścić masek możesz poszukać na www.militaria.pl ostatnio mają ich wyprzedaż i jest kilka w niezłej cenie Quote
Recommended Posts