Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.

W "Repliki do 600zł" Nie znalazłem niczego ciekawego... Posiadam replikę broni AK-47 CM.028, lecz zechciał bym ją sprzedać i zakupić nową, będę miał wtedy około 600zł... Jaką dobrą, lepszą replikę od CM.028 Mógł bym kupić do tej kwoty?

Pozdro.

Posted

Jak nie kałach, to albo M14 cymy (cm032), albo p90. W tym zakresie nic innego nie masz, chyba, że te kałachy cymowskie, ale jak sam pisałeś takiego nie chcesz. Ludzkiej Emki za taka kasę nie dostaniesz - jeżeli miałeś nadzieję wypytać się o coś takiego, to rozwieję Twoje ewentualne wątpliwości ;-).

Posted (edited)

Ja mam G36 JG(to z lunetą 3x i dwójnogiem) i jestem bardzo zadowolony. Luneta dobra( ale to zależy chyba od egzemplarza), dwójnóg też świetna sprawa. Generalnie bardzo polecam. Dodatkowo na taiwangunie są przecenione M4ki APS, jednak z tymi nie miałem do czynienia.

Edited by babciagrazynka
Posted

A może jakaś M'ka JG III gen.? Jak dotąd spotkałem się z trzema i nic złego powiedzieć nie mogę, ale jako że nikt ich tu nie polecił to radzę sprawdzić tematy o nich, i nie wierzyć mi na słowo :happy: