Jaroov Posted March 22, 2018 Report Posted March 22, 2018 Nie to żebym się mocno skarżył. Wiedziałem, że to chinol i na jakiś szał nie liczyłem. Swoim opisem bardziej chciałem przedstawić sytuację innym ale to fakt, zastanawiam się nad zwrotem. Ciągle mam jednak cichą nadzieję, że coś z niej będzie. I tutaj pytanie do Was czy warto i czy macie jakieś sposoby na te "niedociągnięcia"? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Quote
Jaroov Posted March 24, 2018 Report Posted March 24, 2018 Replikę udało się ogarnąć. Po rozebraniu, wymianie gumki na zieloną g&g i porządnym poskręcaniu pozbyłem się wszystkich luzów. W tym wypadku trzebabyło także pozbyć się dystansera, był absolutny brak regulacji . Jestem mile zaskoczony zasięgiem i skupieniem, bez problemu trafia w kartkę a4 z 45m. Przyrządy celownicze po ustawieniu zgrywają się z torem lotu kulki. W tej chwili zostaje jedynie poprawić reakcję na spust i czekać na odpowiedź od gunfire w sprawie naprawy bądź wymiany kolby. Podsumowując, mimo słabego pierwszego wrażenia, po dopieszczeniu replika za tą kasę jak najbardziej godna polecenia. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Quote
Recommended Posts