Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

W moim m4 GP jest pewien problem a mianowicie nie wiem czy to problem czy nie powinno tak być więc :

rozłożyłem replikę by ją przeczyścić, przesmarować po jej złożeniu zauważyłem że jest lekki luz body dokładnie między górna konwersją a dolną i chciałem zapytać czy tak powinno być czy jest to problem ??

Edited by WielkiBuch
Posted (edited)

A masz pina na imbusa czy taki wbijany ??

Tydzień głodzenia i chłosta!

W moim m4 GP jest pewien problem a mianowicie nie wiem czy to problem czy nie powinno tak być więc :

rozłożyłem replikę by ją przeczyścić, przesmarować po jej złożeniu zauważyłem że jest lekki luz body dokładnie między górna konwersją a dolną i chciałem zapytać czy tak powinno być czy jest to problem ??

Kolego kolorowy, luz jest spowodowany złym złożeniem repliki :)

Edited by Marcinek83
  • 2 weeks later...
Posted

złym złożeniem ale tylko wyciąłem pina przeczyściłem założyłem i lata nie dużo ale lata więc pytam czy to ma tak latać czy coś po prostu źle zrobiłem ?

Pozwolę sobie dołączyć się do pytania. W moim nowym G&P z body VLTOR jest luz między górną i dolną połówką body. Luz jest odczuwalny w osi repliki (lewo-prawo) a góra-dół w tylnej części korpusu. Czy istnieje możliwość usunięcia tago luzu?

Zaznaczam, że replika jest NOWA, prosto z pudełka, sklep twierdzi że nie była rozbierana a ja też nawet kolby jeszcze nie rozsunąłem. Sklep uważa, że nie wpływa to na szczelność repliki - no mam wątpliwości. Poza tym nie widziałem takiego luzu (poza filmem właśnie z Defenderem na YT) jeszcze w żadnym z G&P.