Damian3 Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 Witam, mam pewne pytanie a dokładnie chodzi mi o to na jak długo wystarcza gumka hop-up, po jakiej ilości wystrzelonych kulek nadaje się do wymiany ? Quote
Zelber Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 Nie da się jednoznacznie powiedzieć, zależy to od: -gumki. -sprężyny. -dystansera. -dyszy. i paru innych rzeczy. Quote
shadowkondix Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 Pewnie też od samej gumki zależy. U mnie stock na sprężynie M120 wytrzymał około 35k BB. I jeszcze by pewnie pohulała gdyby nie wmiana. Quote
Tomek_GGRS Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 Oprócz tego co wymienił kolega w drugim poście zależy to też od jakości gumki. Jeśli kupisz gumkę (HU) z firmy PJ, to nie nacieszysz się nią długo, natomiast jeśli kupisz Guardera albo MadBulla to powinna Ci starczyć na długo ;) Quote
Recommended Posts