Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ostatnio doszedłem do wniosku, że czas w końcu kupić sprężyniaka (pistolet, nie shotgun). Wypatrzyłem kilka różnych modeli w tym na specshopie i zbrojowni repliki Tokyo Marui - tyle, że stan niedostępny. Wie ktoś gdzie można je znaleźć? Jeśli ich nie ma co polecacie? Po drugie znalazłem na gunfire.pl jakiegoś glocka cymy (p817) za cztery dyszki. Na zdjęciach wygląda całkiem, całkiem, ma hop-up i całkiem niezłe opinie. Co o nim sądzicie?

Z góry thx za odpowiedź.

• 3 weeks later...
Posted

Ja polecam najtańsze gazowe Beretty z STTI, zarówno w wersji na Greengas jak i na CO2. Są tanie i stosunkowo bezawaryjne, a w przeciwieństwie do sprężyniaków - mają półautomatyczny tryb ognia.

W sklepie, w którym pracuję mamy w sprzedaży tego Glocka sprężynowego z Cymy i lepiej od niego wypada Glock z STTI. Co nie zmienia faktu, że i tak oba blado wypadają przy tych gaziakach, co podałem wyżej.

Posted

Ja polecam serię HPA cyberguna, osiągi są naprawdę dobre, ponoć po jakimś czasie tracą swoją moc, ale to chyba i tak najlepsze dostępne krótkie pompki na rynku, do tego zadowalający wybór modeli na military.pl.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...