Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

To w takim razie napisz mi pw czy ktokolwiek inny kto się będzie FG zajmował, kiedy będą dostępne. Ale interesuje mnie cena końcowa.

Edited by ku_charz
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Mogę się pochwalić, że również dołączyliśmy do firm posiadających A-TACS FG i AU. Zarówno taśmy, CORDURA 500D i 1000D oraz siatki kontstrukcyjne. Póki co wszystko jest w USA, lada dzień ma wypłynąć do Polski.

• 3 weeks later...
Posted

ogólnie rzecz biorąc to jak się sprawuje A-tacs od Proppera, Warto kupić ?

W Polsce mało popularny, poszukaj na amerykańskich forach, niektorzy skompletowali cały sprzęcik...mi cholernie pasuje, chociaż nie wiem jak zimą/jesienią bo jest cholernie jasny. Lato/wiosna - poezja

Posted

Mam wersję pustynną od Proppera i musze powiedzieć, że:

Gorąco jak diabli w nim.

Materiał jak na kombinezon BHP.

Wg mnie Propper zszedł z jakością szycia.

Fakt - fajnie maskuje (polazłem na teren budowy drogi na uboczu, w niedzielę gdzieś ok 4:30 nad ranem) - z odlełości 10m już ciężko widać.

Nie wiem po co to kupiłem, chętnie teraz bym sie pozbył tego :P

• 2 weeks later...
Posted

Hello,

Jak ktoś chce MBS-2 w A-TACS albo A-TACS-FG to meldować, teraz odszywam kilkaset sztuk to się w detalu też można załapać. Do kompletu BS-2 z ATACS + Polartec też są - mejla słać na info@specops.pl, oczywiśćie v. NYCO IRR.

K.

Posted

Kangur, kopsnij cenę dla detalistów na PW. Nie będę zawracał głowy mailami jak się na koniec ma okazać, że i tak nic z tego nie będzie, bo budżet nie wytrzyma.

Posted

Natomiast do nas po długim oczekiwaniu dotarły taśmy z oryginalnym nadrukiem A-TACS FG i AU wyprodukowane przez amerykańską firmę Texcel. Taśmy kupiliśmy na próbę (po jednym krążku) dlatego cena będzie wysoka, płaciliśmy wg. cennika detalicznego. Po weekendzie pojawią się w naszym sklepie internetowym.

486426_442085102503327_1746445299_n.jpg