czarny1994 Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 to sluchajcie panowie ja zaczynam sie bawic w asg i nie jestem pewien jakie gogle kupic doradzcie mi ktore np z nich. nie da sie adresoze zbiorownia.com.pl sokpiowac wiec jakbyscie mogli to sprawdzcie je : ESS Gogle Tactical XT , G&P Gogle Taktyczne OEF USMC 3mm , czekam na szybko odp Quote
luis Posted January 22, 2011 Report Posted January 22, 2011 (edited) to sluchajcie panowie ja zaczynam sie bawic w asg i nie jestem pewien jakie gogle kupic doradzcie mi ktore np z nich. nie da sie adresoze zbiorownia.com.pl sokpiowac wiec jakbyscie mogli to sprawdzcie je : ESS Gogle Tactical XT , G&P Gogle Taktyczne OEF USMC 3mm , czekam na szybko odp Kolego czarny 1994, a może tak włączysz samodzielne myślenie? Tematów o dobrych goglach masę na tym forum, w tym co powinny spełniać, jakie posiadać oznaczenia, aż tak ciężko kliknąć? Minimum kultury dla innych użytkowników wymaga stosowania się do zasad właściwej pisowni, interpunkcji, a u Kolegi z tym cieniutko... Jak mam sprawdzić gogle? Kupić je za Ciebie i dokonać testów?, LITOŚCI! Bądź modny - myśl samodzielnie :-), to nie boli, a zaoszczędzi "szydery". Gogle najlepiej przymierzyć, nikt za Ciebie tego nie zrobi, jednym dobrze będą leżeć ESSy, innemu Bolle, jeszcze innemu G&P. Zapewne umiesz czytać ze zrozumieniem i już wiesz, że nie ma co oszczędzać na ochronie oczu. Wybór należy do Ciebie, z tym zastrzeżeniem, że oczy nie odrastają, tu kłaniam się w str. Kolegi Tomka_GGRS (powodzenia z podróbą made in China), ja wolę te atestowane. Edited January 22, 2011 by luis Quote
czarny1994 Posted January 23, 2011 Report Posted January 23, 2011 spokojnie kolego i dzięki z radę Quote
Recommended Posts