Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Cóż, ja bym na Twoim miejscu na pewno nie zamienił. Do ARMY są części bo to kopia TM. HP jest kopią na moje oko Tanaki (z grubsza) więc części w zasadzie brak. A może to Marushin był... tak czy srak części nima a osiągi i wykonanie są takie-se. Na biurko czy do lansu- rewela. Ale nie na strzelanki,

• 5 months later...
Posted

Replikę którą posiadam nie ma HU, albo nie działa lub nie zauważyłem żeby działał. Po około 7 miesiącach ostrego użytkowania wypadła mi lufa z mechanizmu, śrubka która ją trzyma po prostu się wytarła. Zakleiłem klejem epoxydowym i trzyma się. Odpadła a właściwie wysunęła się u mnie muszka, (warto ją przykleić). Nie wiem jak w innych modelach, ale u mnie nie da rady wystrzelić więcej jak 15 kulek na jednym napełnieniu magazynka. Stosowałem różne gazy jak i sposoby ich napełniania, ale i tak nie wystrzeliłem więcej jak 15 razy.

• 5 years later...
Posted

OJ! OJ! Odgrzeje!

Czy ktoś wie jaki jest gwint pod tłumik?? I jak pistolet się zachowuje z dokręconym tłumikiem??

I tak przy okazji.... Jak się ściąga muszkę ??